Новини

Ангел. Софійка Єфіменко…

Субота, 15 березня, 2014

Весна, квіти та повітряні кульки:).

Середа, 12 березня, 2014
Нарешті прийшла така довгождана весна, і принесла із собою нові мрії, теплі думки та усмішки на наші обличчя! До цієї події ми із дітками із гематології та хірургії Львова підготувались заздалегідь і вирішили створити багато квіточок. Квіти, як це у нас традиційно повелось, виготовлялись із креп паперу. А як усе відбувалось читайте далі.

Захиснику Майдану потрібна допомога

Середа, 12 березня, 2014
Олегові лише 22 роки, але коли над країною нависла загроза він одразу вирішив, що має їхати у Київ, має бути там і боронити те, що для нього важливо - право вільних людей в вільній країні висловлювати свою думку.

Врятувати зачаровану принцесу!

Понеділок, 10 березня, 2014
У гематології ЗУСДМЦ проходить лікування тендітна і дуже гарна дівчинка – Марічка Кінаш. Я не дарма назвала дівчинку зачарованою принцесою, Марічка особлива дівчинка, дуже добра, дуже терпляча, талановита і зворушливо вродлива. У багатодітній сім’ї Марічка найстарша і в свої 15 років «винянчила» двох братиків і сестричку, допомагаючи мамі :)

Такі три різні заняття:)!

Понеділок, 10 березня, 2014
«Краще пізно, ніж ніколи» - девіз що стосується звітування про три наші творчі заняття, до якого просто "не доходили руки". І ось нарешті ми покажемо Вам, якими вони були. А були вони різними:це і торцювання, і орігамі, і звичайне малювання авареллю.Та про все по черзі.

8000 до п'ятниці - Вентавіс для Оксани Куліш!

Понеділок, 24 лютого, 2014
Гадаю, ви пам’ятаєте тендітну дівчинку, якій восени ми збирали кошти на обстеженні в Гіссені? Так, це Оксана Куліш – вродлива жінка, чудова мама і наш незламний боєць! І зараз Оксані знову вкрай потрібна наша допомога!

Лядов Юра. Лише 5 днів на диво.

Вівторок, 18 лютого, 2014
"Наталю, скоро весна, наша третя весна у цих стінах ... ", і стільки болю в тих словах, що хочеться світ перевернути, тільки б більше ніколи цього не чути.

ДАКТІНОМІЦИНОКАТАСТРОФА

Четвер, 13 лютого, 2014
Хотілось би потішити вас хорошими новинами, але на жаль... У нас ДАКТІНОМІЦИНОКАТАСТРОФА !!!!

Намисто із макарон:).

Вівторок, 11 лютого, 2014
У похмурі, дощові дні так хочеться чогось яскравого та весняного! В такі моменти розуміємо, що зимові заняття вже вичерпали себе і пора розбавити пасмурність різнобарвними фарбами:). От і взялись за кумедну тему: виготовлення прикрас із макарон:). Робота із цим матеріалом дуже сподобалась діткам, і вони з усмішкою приступили до виконання завдання:).

Допоможіть Аліні дихати!

Вівторок, 11 лютого, 2014
Знайомтесь, це Гавриш Аліна. Їй 10 років, вона навчається в 4 класі і від народження бореться зі складним генетичнийм захворюванням.