Новини

Злата Коваленко - світлий ангел

Понеділок, 06 квітня, 2015
В суботу о 10 годині ранку ми дізнались, що Злата вже не з нами. Для всіх це було шоком, адже ніхто не міг такого припустити.

Яскраві коники на Дністерській 27:).

П'ятниця, 03 квітня, 2015
Так, це не дежавю, і ми знову робили коників із креп паперу:). Тому що коли ми бачимо, що заняття дуже сподобалось дітям і пройшло на «ура», не боїмось повторюватись і приблизно через рік проводимо його знову. Ця історія стосується коників-мотанок. Та все ж, скільки б раз ми не робили ці вироби, вони завжди виглядають по особливому і не схожими на своїх минулорічних попередників.

Шкірка Марічка продовжує боротись за життя.

Середа, 01 квітня, 2015
Вперто і впевнено виборює у хвороби кожен новий день маленька Марічка Шкірка. Крок за кроком, день за днем малеча долає всі негаразди і 28 березня відсвяткувала всій перший (!) день народження!

І знову Софійка Пирожак. 6700 на фрезубін і памперси.

Середа, 01 квітня, 2015
Минає ще один місяць, який Софійка Пирожак прожила з нами завдяки вам. Мова йде не про календарні місяці, у Софійки та її батьків інший відлік – минає місяць з останньої закупівлі…

Інгалятор Pari Boy для Юрчика.

Вівторок, 31 березня, 2015
Коли мова заходить за Юрчика Добровольського, то можна сказати «як не одне, то інше»…Нещодавно хлопчику довелось пережити операцію по видаленню грижі. А пару днів тому у нього зламався інгалятор.

Працюємо з глиною:).

Четвер, 26 березня, 2015
За тривалий час проведення творчих занять, ми зауважили одну особливість: діти обожнюють поетапні завдання із зміною технік. Тобто, динамічні завдання, що не дадуть занудьгувати. Цього тижневе заняття було саме таким. Адже, спершу ми пропонували дітям із Дністерської 27 виліпити різноманітні фігурки, а потім розписували їх акрилом.

Молода мама потребує Вашої допомоги!

Середа, 25 березня, 2015
Останній період життя для Тари Олени був дуже непростим, вона була у дуже важкому стані. На щастя, дівчина «викарабкалась», але ще необхідно пройти курс антибіотикотерапії.

Кошти для Софійки Миколюк зібрано!

Середа, 25 березня, 2015
Наш фонд та Софійка дуже дякуємо усім-усім, хто допоміг малечі!

Львівські новини. Частина 1. Діти.

Вівторок, 24 березня, 2015

Меронем для Кимович Анни-Марії.

Вівторок, 24 березня, 2015
Дівчинці терміново необхідний дороговартісний антибіотик «Меронем»…