Новини

15 500 гривень для того,щоб Володя став на ноги.

Четвер, 12 березня, 2015
Володі 13 років і він п'ята дитина в багатодітній сім'ї. Володя-роботяща дитина, хороший співрозмовник, вправний футболіст. Всі якості доброго та мужнього чоловіка вже закладені у вихованні хлопця. Проте, доля Володі може різко змінитись, і шанс стати великим футболістом та сильним, мужнім чоловіком розпадеться на тисячу частинок.

Багатостраждальний кисневий концентратор для Софійки…

Середа, 11 березня, 2015
Більш ніж пів року ми збираємо кошти на кисневий концентратор для Софійки Миколюк. І коли нарешті здається, що все ось він фініш, як піднімаються ціни. І так, ми постійно «біжимо» і не можемо їх «догнати». Цей крос не зле виснажив. Проте найбільше страждає дитина, яка дуже довго чекає на нього.

47 100 гривень для Кимович Анни-Марії.

П'ятниця, 06 березня, 2015
Наша чарівна та не по роках доросла дівчинка Анна-Марія повинна пройти курс Пульмозимом, Ауротазом, Меронемом. А загальна сума за ці препарати вийшла просто космічною.

Допоможіть молодій мамі! - 2.

П'ятниця, 06 березня, 2015
Тара Олена розпочала лікування Фортумом, проте він не допомагамає. Тому курс призупинено...

Допоможіть молодій мамі!

Четвер, 05 березня, 2015
Тара Олена - унікальна особистість! Їй вдалось виносить та народити здорову дитину, незважаючи на важкий діагноз муковісцидоз! І зараз любляча матір терміново потребує Вашої допомоги!!!

Черепашки на Дністерській 27:).

Середа, 04 березня, 2015
Цього тижня ми із дітками з гематології та хірургії Львова малювали черепашок. Ці тваринки настільки сподобались малятам, що, мабуть, вперше за тривалий час, вони не відхилялись від теми.

І знову про Ауротаз...

Вівторок, 03 березня, 2015
Лишень вчора ми розмістили статтю про нагальну потребу в Ауротазі для Павла Козака. А сьогодні він критично потрібний іще одній дитині, Іринці Микитенко.

Терміново: антибіотик для Павла Козака.

Понеділок, 02 березня, 2015
Недощавно хлопець отримав такий довгожданний Пульмозим. І здавалось, що нарешті можна видихнути з полегшенням. Але…

Віталік Бензак – 24370 грн на реактиви на метотрексат.

Субота, 28 лютого, 2015
Цьому дорослому красеню лише 17 років :) Звати його Віталік. Віталік Бензак. Ми познайомились з Віталіком на початку зими, хоч в лікарні він з літа. Батьки справлялись самотужки, і сподівались, що обійдуться своїми силами. Та життя, як то завжди буває, внесло свої корективи …