Новини

107 160 гривень для Безуса Ігорка!

Понеділок, 16 березня, 2015
Як тільки у моєму телефоні висвітлюється дзвінок від Безус, знаю – буде не просто і дуже дорого. Ігорчик у нас – дуже дорогий хлопчик. Та цього разу кошторис перевершив навіть наші припущення...

ІТ-Миколай 2014 – підсумки.

Неділя, 15 березня, 2015
Цього року ми втретє проводили спільну з львівським ІТ акцію «ІТ-Миколай 2014». У нас були досить амбітні плани, однак, не зважаючи на кризу та війну, завдяки всім вам, нам вдалось реалізувати майже все задумане, а іноді і трошки більше!

МРТ двом малюкам! Допоможіть оплатити.

Субота, 14 березня, 2015
Є у хірургії ЗУСДМЦ двоє малюків – хлопчик і дівчинка – Любочка і Володя яким настав час пройти планові МРТ голови та хребта з контрастуванням.

Вшивний катетер для Дмитрика!

Субота, 14 березня, 2015
«Дуже-дуже» в усіх відношеннях потрібен вшивний катетер Бровіак для Николишина Дитрика, що лікується у львівській гематології!

Шот Микола – якось все дуже сумно…

Четвер, 12 березня, 2015
Все сумно… Якесь таке загальне враження склалось у мене після розмови з мамою хлопця. Бо Миколине життя – це «дім – лікарня», «лікарня – дім», «діаліз-компа’ютер», «комп’ютер-діаліз», а між ними безкінечні прийоми безкінечних медикаментів…

15 500 гривень для того,щоб Володя став на ноги.

Четвер, 12 березня, 2015
Володі 13 років і він п'ята дитина в багатодітній сім'ї. Володя-роботяща дитина, хороший співрозмовник, вправний футболіст. Всі якості доброго та мужнього чоловіка вже закладені у вихованні хлопця. Проте, доля Володі може різко змінитись, і шанс стати великим футболістом та сильним, мужнім чоловіком розпадеться на тисячу частинок.

Багатостраждальний кисневий концентратор для Софійки…

Середа, 11 березня, 2015
Більш ніж пів року ми збираємо кошти на кисневий концентратор для Софійки Миколюк. І коли нарешті здається, що все ось він фініш, як піднімаються ціни. І так, ми постійно «біжимо» і не можемо їх «догнати». Цей крос не зле виснажив. Проте найбільше страждає дитина, яка дуже довго чекає на нього.

47 100 гривень для Кимович Анни-Марії.

П'ятниця, 06 березня, 2015
Наша чарівна та не по роках доросла дівчинка Анна-Марія повинна пройти курс Пульмозимом, Ауротазом, Меронемом. А загальна сума за ці препарати вийшла просто космічною.

Допоможіть молодій мамі! - 2.

П'ятниця, 06 березня, 2015
Тара Олена розпочала лікування Фортумом, проте він не допомагамає. Тому курс призупинено...