Новини

Ромчик Роїк залишається в Китаї.

П'ятниця, 01 травня, 2020
Маленького важкохворого хлопчика не пустили на літак, який мав повернути його додому в Україну.

Вимагаємо прозорості!

Четвер, 23 квітня, 2020
Більше місяця ми спільно з іншими волонтерськими організаціями допомагаємо лікарням Львова та області у боротьбі з COVID-19, зокрема у забезпеченні їх критично необхідним обладнанням та засобами індивідуального захисту.

Food For Child

Вівторок, 21 квітня, 2020
«Крила надії» опікується родинами із важкохворими дітьми, забезпечуючи їм спеціальне харчування. Сьогодні понад 100 родин зі Львова та області потребують нашої допомоги.

Підтримка від Dodo Socks

Вівторок, 14 квітня, 2020
Бачили, як вночі сніжило? Та й зараз зимно Комусь захотілося одягти тепленькі шкарпетки, загорнутися коциком і залишитися вдома? Ну, вдома ви й так, сподіваємося, залишаєтеся, а от шкарпетки треба встигнути замовити сьогодні чи завтра.

Радісна новина з Верони!

Вівторок, 07 квітня, 2020
Де зараз перебуває одна з наших найменших підопічних Ангелінка Лунич (1 рік 7 місяців).

Важкохворим дітям потрібна їжа.

Вівторок, 07 квітня, 2020
Важкохворі діти терміново потребують спеціального харчування, а через ситуацію з карантином наші можливості допомогти їм вичерпуються. Просимо усіх небайдужих долучитися до проекту «Food for Child» і допомогти дітям пережити кризу.

Львів разом проти коронавірусу

П'ятниця, 03 квітня, 2020
Наш забіг за здоров'я львів'ян і безпеку медиків триває . Кожного дня змінюються обставини і виклики, незмінними у цей складний час лишаються потреба лікарень Львова у нашій допомозі та вразливість родин з важкохворими дітьми.

Дякуємо!

Понеділок, 30 березня, 2020
Ми вже почали хвилюватися через те, що наші підопічні – понад сто дітей з важкими захворюваннями, опиняться у скрутній ситуації і матимуть труднощі із забезпеченням спецхарчуванням.

Триває партнерська акція від неймовірних Dodo Socks.

П'ятниця, 27 березня, 2020
Замовляючи будь-яку пару шкарпеток із благодійної колекції «Карантин», ви допомагаєте БФ «Крила надії» в закупівлі систем індивідуального захисту для лікарів швидкої допомоги.

Олежику Казміруку - 13!

Четвер, 26 березня, 2020
Ділимося радісною звісткою з Червонограда від нашого колишнього підопічного Олежика Казмірука – учора хлопчик святкував свої 13!