Новини

Українські діти під опікою Маленького Принца!

Середа, 20 квітня, 2022
Тону ліків та розхідних матеріалів отримав Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр від німецької благодійної фундації Aktion Kleiner Prinz, Internationale Hilfe fur Kinder in Not e.V. Саме наш медичний центр став осередком допомоги дітям не лише з Львівської та сусідніх областей, а з усіх регіонів із активними бойовими діями.

Допомога для тих, хто нас захищає!

Субота, 16 квітня, 2022
Знайти сьогодні ВАК-апарати складніше, ніж зустріти єдинорога. Та коли дуже треба, то всі планети стануть в потрібному порядку і нам вдасться перше і друге.

Ліки для пацієнтів з муковісцидозом.

Четвер, 14 квітня, 2022
Завдяки вам дорослі пацієнти центру муковісцидозу Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи забезпечені препаратом Браксон.

Дякуємо LА П'ЄЦ піца на дровах!

П'ятниця, 08 квітня, 2022
Ситий волонтер – це добрий волонтер і о-го-го який витривалий! Цю теорему навіть не треба доводити, бо ще ж наші бабусі знали: хто добре їсть – той добре працює.

Якби вимкнули струм, Зоя перестала б дихати…

Четвер, 07 квітня, 2022
Хочемо познайомити вас з чудовою родиною, яка прибула до Львова з-під Києва, щоб 6-річна Зоя мала можливість жити.

Допомагаємо дітям по свій Україні

Понеділок, 04 квітня, 2022
Ми продовжуємо допомагати важкохворим дітям, які переїхали із зон активних бойових дій та через війну втратили можливість лікуватися у своїх рідних регіонах.

Разом ми - сила!

П'ятниця, 01 квітня, 2022
Київ, Суми, Харків, Чернігів, Херсон, Запоріжжя, Маріуполь, Краматорськ, Одеса, Миколаїв, Дніпро, Полтава, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Франківськ…

Історія сестри Вероніки.

Середа, 30 березня, 2022
На роздуми лише кілька хвилин, на підготовку кілька годин – на 5 день війни нам терміново довелося вивозити онко- та важкохворих дітей, щоб вони змогли продовжити лікування в безпечних умовах.

Франція з нами!

Вівторок, 29 березня, 2022
Ще один важливий вантаж прибув з Франції до України.

Second skin як другий шанс.

П'ятниця, 25 березня, 2022
В одній такій, на перший погляд, звичайній коробці, в акуратних пластинах — справжній порятунок одночасно для кількох пацієнтів. І ні, це не дорогі ліки чи апаратура, це те, що зараз на вагу золота в опікових центрах усієї країни — штучна шкіра.