Новини

Три ПЕТ успішно пройдені!

Понеділок, 22 жовтня, 2012
За останній тиждень у нас цілих три хороших новини, і всі вони привезені з Польщі)

Знайомтесь – Козак Галинка. Потрібен нейпоген

П'ятниця, 19 жовтня, 2012
У відділенні гематології ЗУСДМЦ проходить лікування дівчинка з бездонними сірими очима.

Не стало Жені Демчишина.

Четвер, 18 жовтня, 2012

Львівські новини.

Вівторок, 16 жовтня, 2012

Африканські аплікації у гематології та хірургії Львова :)

Вівторок, 16 жовтня, 2012
Дощ, небо затягнуте хмарами, негода така, що тільки вдома сидіти і пити тепленький чай. Та що ми бачимо у двох відділеннях лікарні? У гематології та хірургії вирує літній позитив та кипить жагуча творча робота! Так, цей день був дійсно «спекотним» завдяки творчому заняттю:). А саме - яскравим африканським аплікаціям:). Для створення роботи нам стали у пригоді кольоровий папір, картон, макарони, нитка для в’язання, гофрокартон, кольорові контури та клей. Від різноманіття запропонованих матеріалів аж очі розбігалися:). Та ми не розгубились і знайшли призначення для них усіх:).

Від індійських слоників до індійських огірочків:)

Вівторок, 09 жовтня, 2012
Тепла та сонячна амтосфера, що властива екзотичній Індії не могла залишити діток із Дністерської та волонтерів байдужими. Тому опісля симпатичних квілінгових слоників, котрих діточки створювали минулого тижня, ми продовжили індійську тематику і взялись за розпис скляночок орнаментом – індійські огірочки, або ж пейслі. Буде непросто сказати, що ж більше сподобалось малятам із гематології та хірургії – мотив та назва розпису, скляночки чи вітражні фарби:). Та знаємо, напевно, що ця творча суміш дала фантастичний та неповторний результат:).

Індійські слони у Львові:)

Вівторок, 02 жовтня, 2012
Опісля тем присвячених Єгипту і Тібету, ми поволі перейшли до не менш загадкової та прекрасної Індії. Це та країна, культура, якої не залишить байдужими тих, хто полюбляє екзотику та пригоди. Сказавши слово «Індія» виникає безліч асоціацій, таких як: йога, Тадж Махал, Ганг, Гімалаїі, пейслі … і СЛОНИ! Саме на останніх ми і зупинились обираючи тему для творчого. Створювали їх за допомогою картону, нитки, клею ПВА та техніки квілінгу.

Дем’ян Бандурович – знову ПЕТ.

Четвер, 27 вересня, 2012