Новини

Брелки із фетру:)!

Вівторок, 29 липня, 2014
«Сьогодні ми будемо створювати брелки!». Саме із цієї фрази почалось заняття цього тижня, і саме опісля неї у відділенні хірургії та гематології ми спостерігали незвичну картину: на загальне заняття прийшли майже всі діти. Особливо це викликає подив, коли мова заходить про хірургію, де вони зазвичай працюють по палатах. Цієї суботи дітвора зробила по одному, два, а то й три вироби! Словом, заняття з розряду тих, які викликають серед дітей та батьків справжній фурор:)!Отже, якими саме вийшли брелки дивіться далі.

Прийма Оленка – 14 150 гривень на Біовен!

Вівторок, 29 липня, 2014
Дуже і дуже важка ситуація склалась у Оленки Прийми – ми писали про дівчинку на початку місяця.

Фантастичні дракончики:)!

Вівторок, 29 липня, 2014
Як інколи хочеться побувати у казковому світі, де трапляються дива та живуть чудернацькі істоти - жар-птиці, єдинороги, дракони і т.д.... Так, ця ідея з області фантастики! :)Проте, як показало цьоготижневе заняття - місце цим загадковим створінням не лише у казках, а й на наших творчих заняттях. Діти із гематології та хірургії Львова знову виготовляли дракончиків. Та на відміну від казкових, які часто постають перед нами лихими та хитрими, дракончики діток - добрі та привітні:).

Андрійко Мізун – 10 659 гривень на Топотекан!

Субота, 26 липня, 2014
Андрійко поїхав додому, набиратись сил і готуватись до подальшого лікування. Хлопчику планується ще три блоки Топотекату (він же Гікамтин).

Пуняк Андріанка – 2650 гривень на філстим. Де взяти?

Субота, 26 липня, 2014
У відділенні львівської гематології проходить лікування дуже серйозна і водночас дуже весела дівчинка. Звати дівчинку Андріанка Пуняк, їй 6 років і попереду у неї тривале лікування.

Володя Гамала. Найкращий подарунок - дихати вільно.

Вівторок, 22 липня, 2014
Володя Гамала спокійний, врівноважений, привітний хлопець, веселий і усміхнений, не зважаючи на хворобу. Володі 30 років, чотири роки тому у нього виявили Муковісцидоз – серйозне захворювання, що потребує частих лікувань і постійного лікарського нагляду. Та замість того, щоб впасти у відчай, хлопець зітхнув з полегшенням – бо нарешті вперше побачив в обличчя ворога, з яким належить боротись.

Кінаш Марічка – боротьба триває! Радощі, труднощі і нові потреби…

Четвер, 17 липня, 2014
Марічка Кінаш продовжує лікування. Марічка вперто долає всі кризи і загострення і знову йде вперед!

Полінезійські портрети:).

Четвер, 17 липня, 2014
Спекотна, сонячна погода, що панувала минулого тижня, не покинула нас і цієї суботи. Ось ми і вирішили продовжити літню, екзотичну тематику: на зміну "тінга-тінга" прийшла полінезійська аплікація. Діти проявили неабияку креативність, і ми можемо побачити на їхніх роботах безліч незвичних ідей та деталей.