Новини

Німас Вадимчик - потрібен Альбумін.

Середа, 11 вересня, 2013
Вадимчик далі у лікарні, росте, дорослішає і продовжує боротьбу з атрезією. Завтра нашому малюку виповниться 7 місяців – це ще зовсім не ювілей, однак ці місяці наш хлопчик мужньо виборов у хвороби всупереч всьому і завдяки старанням лікарів та підтримці небайдужих людей!

Полінезійський настій на Дністерській 27.

Вівторок, 10 вересня, 2013
Літо, воно так швидко промайнуло, що ми й не встигли оглянутись. Але так просто його відпускати не збираємось, адже настрій малюків із львівської лікарні не опишеш інакше, аніж сонячний та позитивний:). Ось і вирішили «помандрувати» теплими краями, тими де завжди присутнє жарке літо. А зробили це, звісно ж, з допомогою творчості, створюючи полінезійські портрети із кольорового паперу, ниток та макарону:)

Марічка Кінаш – два діагноза одразу.

Субота, 07 вересня, 2013
У відділенні гематології ЗУСДМЦ на даний момент проходять лікування троє дітей з синдромом Неймеген.

Індійські слоники:)

Вівторок, 06 серпня, 2013
Індія - країна екзотики, яскравих барв та фантастичної культури. І, як на мене, це речення варто доповнити фразою: «Це країна слонів!». Адже цих тваринок тут дуже поважають, і вважають їх символом мудрості, сили та довголіття. Цієї суботи ми вирішили створити власних індійських слоників та оздобити їх за допомогою квілінгу та нитки. А що у нас вийшло можна побачити далі.

Наша принцеса Аллочка Жвірко.

П'ятниця, 02 серпня, 2013
Триває збір коштів на операцію для Аллочки Жвірко. У дівчинки гемангіома, що закриває половину личка – це судинна пухлина, і складність її видалення власне у тому, що в утворенні переплітається безліч судин. Сама операція полягатиме у введенні спеціальних імплантантів Онікс, що повинні припинити кровотік до пухлини і зменшити її розміри.

Акварель та сови :).

Вівторок, 30 липня, 2013
Опісля заняття із витоговлення музики вітру, ми простежили одну маленьку закономірність: зазвичай, коли проводиться яскравий, непростий майстер клас, на наступний тиждень настає час для релаксаційної творчості у вигляді простого малювання. І як не дивно, звичайні малюнки не блякнуть на фоні попереднього заняття, а навпаки, «ідуть» як ніколи! Цю суботу у відділенні гематології та хірургії ми присвятили акварелі та совам. Звісно ж, дитячу фантазію не зупинити запропонованою темою, тому в їхніх роботах можна побачити й багато чого іншого.

Рятівні катетери для двох львівських хлопчаків.

Понеділок, 29 липня, 2013
Колись давно ми мріяли щоб вшивні катетери по типу Бровіак ставили всім нашим діткам з Львівського центру. Це було кілька років тому, ці катетери не продавались в Україні, їх дарували нам благодійники і допомагали купувати друзі з дальнього і ближнього "закордону". Вони були нашою вічною проблемою, головним болем наших лікарів і порятунком для наших дітей. І ми безмежно вдячні всім, хто допомагав нам всіма правдами і не правдами отримувати ці катетери.

Музика вітру:).

Вівторок, 23 липня, 2013
Вже давненько ми хотіли провести це творче. Та завжди щось стояло нам на перешкоді, нехай це буде брак конкретного матеріалу, або ж терпіння, для того, аби нарізати силу-силенну необхідних деталей! Та все ж час для нього настав і ми дуже раді, що це чудове заняття нарешті відбулось. Не будемо писати багато зайвих слів, а одразу ж перейдемо до основного – красивих дитячих робіт із львівської лікарні, що на Дністерській, 27.

Німас Вадимчик – 1600 гривень на тієнам!

Вівторок, 23 липня, 2013
Маленький Вадимчик продовжує лікування у 2 хірургії на Орлика. Хоч малюк і виглядає значно краще і вже не такий жовтенький, як при першій зустрічі, все ж сподівання мами, що їх відпустять додому не справдились.