Новини

Софійка Єфименко - 16000 гривень на ПЕТ.

Середа, 05 вересня, 2012
У Софійки Єфименко хороші новини.

Добромильський Сергійко Ангел ...

Вівторок, 04 вересня, 2012

Макарони+акрил =прикраса:)

Вівторок, 04 вересня, 2012
Ця незвична комбінація принесла безліч позитивних емоцій як діткам із гематології та хірургії Львова, так і волонтерам фонду:). Чому?Тому що завжди цікаво використати звичний, буденний матеріал у нестандартних цілях і отримати з нього красиві речі:). У нашому випадку - найрізноманітніші прикраси:).

Петриківський розпис до Дня Незалежності:)

Вівторок, 28 серпня, 2012
25 серпня, нехай із невеликим запізненням, ми розписували до Дня Незалежності тарілочки :) Обраний нами вид малюнку називають Петриківським, що походить від назви села, де розквітнули перші квіточки даного неповторного та яскравого стилю. Здавалось, що завдання з нелегких. Тому, що робота є поетапною і клопіткою. Та для наших діток немає нічого неможливого та складного:). За лічені хвилини на очах виростали чудові рослини, і до речі, багато із них - творіння маленьких діток!!!

Марічка Пигитяк тепер Ангел ...

Понеділок, 27 серпня, 2012

Морські пейзажі від діток із Дністерської:)

Вівторок, 21 серпня, 2012
Море, сонечко, пісочок… Перебування у лікарні – ще не причина повністю відмовлятись від такого задоволення. Як ми вже всі в тому переконались, найкращим способом перенесення у бажане місце є малювання:). Ось і цієї суботи ми озброїлись гуашшю та пензликами і гайда на відпочинок:) Дивлячись на роботи аж відчувається морське повітря та шум морських хвиль. Так, дітвора гарно передала атмосферу теплих країв:).

Таких дракончиків Ви ще не бачили:)

Понеділок, 13 серпня, 2012
Смішні, позитивні, різнобарвні! Ось такі повиходили дракони у нашої дітвори із відділення хірургії. Хоч запал щодо цієї казкової істоти спав після новорічних свят, та ми все ж пам’ятаємо, що зараз рік «Дракона». Вирішили про це і Вам нагадати:)

Женя Демчишин - знову потрібна допомога!

Вівторок, 07 серпня, 2012
Всім привіт від Женьки Демчишина, нашого невтомного бійця!