Новини

Children and the wounded need help!

П'ятниця, 04 березня, 2022
A terrible trouble has happened in our country. We are dealing with military aggression, which inevitably leads to a humanitarian catastrophe. In the light of recent events, we must unite as never before - there will be many challenges and a lot of work. Refugees rescuing their families from war are wounded, seriously ill children whose illnesses have not disappeared since the beginning of hostilities. We must be able to help them.

Щоб лікування не зупинялось, дітям потрібна допомога

Середа, 02 березня, 2022
Дякуємо усім, хто разом з нами у ці непрості дні!

Звіт за лютий 2022

Вівторок, 01 березня, 2022
Дякуємо усім, хто допомагає нашим підопічним.

Дітям і пораненим потрібна допомога!

Понеділок, 28 лютого, 2022
У нашій країні сталась страшна біда. Ми маємо справу з військовою агресією, що неминуче веде до гуманітарної катастрофи. Тож маємо гуртуватися як ніколи – викликів буде багато і роботи буде багато. Біженці, що рятують свої сім’ї від війни, поранені, важкохворі діти, чиї хвороби нікуди не ділись з початком бойових дій. Ми повинні мати можливість їм допомогти.

Ми працюємо і продовжуємо допомагати дітям

П'ятниця, 25 лютого, 2022
Війна вносить корективи, але ми робимо те, що повинні!

До весни готові!

П'ятниця, 18 лютого, 2022
У повітрі вже пахне весною! То ж час подякувати північним оленям за зимову казку, а нашим волонтерам за допомогу у демонтажі новорічних декорацій у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Дезинфікуючі розчини 3 дитячі лікарні

Четвер, 17 лютого, 2022
Дякуємо Ініціатива Е+ за передачу 2 т дезінфікуючого розчину для дитячих лікарень.

Важливий день в історії дитячої трансплантації

Вівторок, 15 лютого, 2022
Найкраще, що могло статися сьогодні, у Міжнародний день онкохворої дитини – це відкриття Клініка Дитячої Онкології та Трансплантації Кісткового Мозку у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Оновлені приміщення – нові можливості для допомоги дітям!

Четвер, 10 лютого, 2022
Ця реконструкція відбулася не лише для того, щоб надати світлого і просторого вигляду частині приміщень хірургічного відділення Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, а й для того, щоб створити нові комфортні умови лікування для сотень дітей з усієї Західної України.

Звіт за січень 2022

Понеділок, 07 лютого, 2022
Хоча січень – це місяць з найбільшою кількістю свят та вихідних у році, дитячі лікарні ніколи не йдуть на канікули і продовжують приймати маленьких пацієнтів.