Новини

Про Hair for Share

Понеділок, 14 вересня, 2020
Ви часто цікавитеся, що відбувається з вашим волоссям після того, як ми його отримуємо. Як бачите на фото, усі ваші дбайливо загорнуті хвостики ми сортуємо за кольором і довжиною та передаємо майстриням-пастижерам для пошиття перук. На виготовлення однієї перуки йде волосся 3-4 донорів. Кожен такий пучечок волосся має важливу місію – додавати впевненості тим, у кого її забрала хвороба.

Кошти для Софійки зібрано!

П'ятниця, 11 вересня, 2020
Люди, ви – неймовірні! Необхідну суму для Софійки, яка перебуває в реанімації Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит зібрано менш, ніж за добу!

14-тирічна Софійка потребує термінової допомоги!

Четвер, 10 вересня, 2020
Дічинка зараз перебуває в реанімації Львівська Обласна Дитяча Клінічна Лікарня Охматдит.

Життєвонеобхідні розчини для Сніжанки.

Понеділок, 07 вересня, 2020
Сніжанці 2,5 рочки. Її історія життя на діалізі розпочалася у листопаді 2018-го року. Дівчинка народилася здоровою, але в 11 місяців захворіла на кишкову інфекцію, яка дала ускладнення (ГУС), внаслідок чого відмовили одразу обидві нирки. З того часу її життя залежить від діалізу, який проводиться 6 разів на добу.

Розчини для Міланки

П'ятниця, 04 вересня, 2020
Коли вона посміхається , неможливо не посміхнутись у відповідь. Сонячна, весела дівчинка, яка з народження бореться за життя. Коли Міланці було 2,5 роки, її єдина нирка відмовила і з того часу підтримується завдяки щоденним процедурам перитонеального діалізу.

ТЕРМІНОВО! Розчини для гемодіалізу у ЗУСДМЦ!

Четвер, 03 вересня, 2020
З 13-го вересня десятеро маленьких пацієнтів відділення діалізу Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр опинитися без життєво необхідних розчинів для діалізу через затримку в державних закупівлях.

Всесвітній день гуманітарної допомоги

Середа, 19 серпня, 2020
Сьогодні відзначають Всесвітній день гуманітарної допомоги, започаткований Генеральною Асамблею ООН у 2008 році.

Круглий стіл на тему нутрітивної підтримки пацієнтів дитячого хоспісу

Середа, 05 серпня, 2020
Дякуємо усім, кому не байдужа доля важкохворих дітей - пацієнтів дитячого мобільного хоспісу і хто долучився до участі в круглому столі на тему нутрітивної (харчової) підтримки родин, де вони виховуються.

3 000 респіраторів для двох львівських лікарень!

П'ятниця, 31 липня, 2020
Втішені, що завдяки вашій підтримці змогли придбати та передати 3 тис. респіраторів для двох львівських лікарень вартістю 90 тис. грн.

4 монітори пацієнта для ЗУСДМЦ

Понеділок, 27 липня, 2020
Продовжуємо допомагати дітям, які саме зараз ведуть боротьбу з онкологією та є найбільш вразливими перед пандемією коронавірусу.