Новини

Шкарпетки і творчість? Чудове поєднання!:)

Вівторок, 09 квітня, 2013
Як виявилось цього прохолодного суботнього заняття, шкарпеточки здатні зігріти не лишень дитячі ніжки, а й душу, задовільнівши її естетичну, творчу сторону:). Діти із Дністерської створювали різноманітних тваринок із цих предметів одягу. І при тому проявили безмежність власної фантазії: тут ми можемо побачити і котиків, і бегемотиків, і навіть бджілок та пташок! У відділеннях вирувала шалена атмосфера, що вже вважаємо запорукою хорошого заняття:).

Петигирич Максимчик – великі перемоги маленького хлопчика!

Субота, 06 квітня, 2013
У Львові проходить лікування маленький Максимко Петигирич. У Макса Рабдоміосаркома малого тазу – підступна і агресивна пухлина, яку, однак, можна подолати, якщо все зробити вчасно і правильно.

Дві дівчинки зі Львова.

П'ятниця, 05 квітня, 2013
У львівському центрі проходять лікування дві чарівні дівчинки – загадкова Настуня Садура і весела Іринка Кархут.

Львівські новини. Завал по всім напрямкам…

Середа, 03 квітня, 2013
Останній місяць потреби наших дітей нагадують мені сніговий ком, і сьогодні мене не полишає відчуття, що з дня на день цей ком перетвориться на лавину і накриє нас з головою. Щодня хтось зайшов на хімію – потрібен Біовен, хтось закінчив – потрібен Грастим, хтось не може вилізти з низьких аналізів – потрібні антибіотики, комусь заступати на хімію – потрібен Цитозар. Потрібно все – від дешевих розчинів до дорогезних ліків, і потрібно всім, бо навіть не бідні сім’ї після кількох місяців лікування перетворюються на незаможні…

Бородинська Іруся – величезне спасибі і нові прохання.

Середа, 03 квітня, 2013
Цю новину про дівчинку я хочу розпочати зі слів подяки, адже після минулої публікації про Іру сталася дивовижна річ, яку зробили для Ірусі діти.

Допоможіть малюку зі Львова!

Вівторок, 02 квітня, 2013
Трегуб Назарчик знову в лікарні.

Першоквітневий підхід до творчості:).

Вівторок, 02 квітня, 2013
Усмішки, жарти, розіграші! До дня, що викликає стільки позитиву треба з підготуватись заздалегідь та «озброїтись» дотепними аксесуарами:). Що ми і зробили. Свято сміху в лікарні почалось ще у суботу завдяки зробленим дітьми із хірургії та гематології окулярам. Спершу вирізали основу, далі оздоблювали її наклейками для творчості, вушка робили із пухнастих дротиків, які прикріпляли до оправи за допомогою клеючого пістолету. Ось, ніби і уся схема роботи – не складно, а головне - смішно:).

Олежик Куцій – допоможіть придбати Ексіджад!

Вівторок, 02 квітня, 2013
(Додано від 03.04.2013 - Кошти зібрано! Величезне спасибі!)

Нижник Василько – коштів на обстеження все ще бракує.

Субота, 30 березня, 2013
Канікули у нашого Василька вже закінчились – з понеділка хлопчик у лікарні.

Артишко Тарас – дуже низькі аналізи, дуже потрібна допомога!

П'ятниця, 29 березня, 2013
Критична ситуація склалась у Артишка Тараса. Хлопчик проходить перший протокол, зараз по плану блок Цитозару, і на другий день після введення маємо повне тотальне падіння аналізів!