Новини

Великодні кошички:)

Вівторок, 07 травня, 2013
Якимось незвичним та дивним було цього тижневе заняття. Можливо, це через те, що ми вперше за усі роки творчих перенесли день їхнього проведення; а може, тому що ще трішки і мала настати така очікувана для всіх Паска, і через це у лікарні було дуже мало людей, довкола панувала тиша і аж хотілось говорити пошепки. Ми навіть думали - чи буде для кого проводити заняття, бо усіх діток могли відпустити додому. Це припущення майже виправдалось у відділенні хірургії, де залишився лиш один хлопчик. А в гематології все склалось інакше – дітей як завжди! На початку творчого було видно, що настрій у всіх – не найкращий: так хотілось на свята додому… Проте тема «Оздоблення кошиків» дуже зацікавила дітей та батьків. А барвистість матеріалів та дуже красивий результат таки подарував нам їхні усмішки:).

Оригінальні писанки на Дністерській, 27:)

Середа, 01 травня, 2013
Ось уже п’ятий рік поспіль діти із Дністерської та наші волонтери вірні одній незмінній традиції: напередодні пасхальних свят вони створюють писанки. Не зрадили цій великодній темі і цьогоріч:). Стабільною залишається і техніка обмотування дерев’яного яєчка ниткою(ми називаємо результат цієї роботи - писанка-мотанка). Також не обходиться і без додаткового оздоблення, яке може варіюватись: це наприклад, розпис писанки, або як, це було цього заняття – декупаж. Власне остання техніка викликала у дітей гематології та хірургії справжній фурор:).

Шльомська Юлічка – допоможіть придбати Вінорельбін!

Середа, 24 квітня, 2013
У Львові проходить лікування дуже добра, мила і лагідна дівчинка - Шльомська Юлічка.

Сезон великодніх занять у Львові відкрито:)

Вівторок, 23 квітня, 2013
А розпочали пасхальні творчі із створення листівок. І це не випадково, адже ми чудово знаємо, що наші маленькі друзі з Дністровської турбуються про близьких і завжди охочі поділитись із ними приємними словами та позитивними емоційми. А чим листівки не найкращий спосіб прояву такої уваги до найдорожчих людей?:)

Львівські новини.

Субота, 20 квітня, 2013

Ой чий то кінь стоїть?:)

Вівторок, 16 квітня, 2013
З відповіддю на запитання,що саме запозичене із української народної пісні дітки із Дністерської не забарились:). Вони створили безліч різнобарвних коників, за давньою українською технікою плетення, тільки замість соломи, ми вкотре застосували креп-папір. Такий виріб ми робимо не вперше, і на це є вагомі причини: легкість у його виконанні та чудовий результат.

Благодійний мистецький онлайн аукціон. Добро у дії.

Вівторок, 09 квітня, 2013
Триває проект по збору коштів на купівлю апарату штучної вентиляції легень для реанімації Львівського ЗУСДМЦ.

Шкарпетки і творчість? Чудове поєднання!:)

Вівторок, 09 квітня, 2013
Як виявилось цього прохолодного суботнього заняття, шкарпеточки здатні зігріти не лишень дитячі ніжки, а й душу, задовільнівши її естетичну, творчу сторону:). Діти із Дністерської створювали різноманітних тваринок із цих предметів одягу. І при тому проявили безмежність власної фантазії: тут ми можемо побачити і котиків, і бегемотиків, і навіть бджілок та пташок! У відділеннях вирувала шалена атмосфера, що вже вважаємо запорукою хорошого заняття:).

Петигирич Максимчик – великі перемоги маленького хлопчика!

Субота, 06 квітня, 2013
У Львові проходить лікування маленький Максимко Петигирич. У Макса Рабдоміосаркома малого тазу – підступна і агресивна пухлина, яку, однак, можна подолати, якщо все зробити вчасно і правильно.

Дві дівчинки зі Львова.

П'ятниця, 05 квітня, 2013
У львівському центрі проходять лікування дві чарівні дівчинки – загадкова Настуня Садура і весела Іринка Кархут.