Новини

Золота осінь на Дністерській 27:)!

Середа, 15 жовтня, 2014
Ось і настав час жовтогарячих листочків та яскравого сонечка, що наповнюють душу особливим теплом та мріями! В цей чудовий період ми завжди виготовляємо дерева із паєток, аби золото осені сяяло яскравими барвами і у палатах наших малят.

Пульмозим для Віталіка Берко.

Вівторок, 14 жовтня, 2014
Маленький хлопчик дуже потребує Вашої допомоги.

Білошапко Ростик – з надією на ТКМ!

Понеділок, 13 жовтня, 2014
Здавалося б, що все позаду, адже пневмонію Ростик поборов, інфекція, яка добралась до кори головного мозку, також зникла, життя продовжується, але… Прийшли нові проблеми і тривоги.

Cуміш життя :ціна питання – 58 417 гривень!

Понеділок, 13 жовтня, 2014
Заварне тістечко, суші, улюблені мамині варенички. У кожного із нас є свої улюблені страви, що приносять у життя трішки радості та позитиву. Проте є люди, що позбавлені такого вибору. Це діти із фенілкетонурією. Вони повинні дотримуватись строгих дієт, вживати конкретні суміші, інакше, може відбутись непоправне... А їхня ціна однієї банки спеціального харчування просто вражає – 2 554 гривень!

Марта Іванців – знову Темодал!

Четвер, 09 жовтня, 2014
Дуже потрібна допомога для Мартусі Іванців. Дівчинка проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. Щомісяця п’ять днів Марта приймає Темодал, на блок потрібно 1100мг (220 мг в день). Дівчинка пройшла вже 4 таких блоки, залишилось ще 5, до лютого місяця.

Осінні листочки!:)

Вівторок, 07 жовтня, 2014
Осінь – надзвичайна пора року, що заворожує своїми теплими та яскравими барвами, особливою атмосферою.Ось ми і вирішили принести її частинку у відділення лікарень. Зробили це за допомогою створення листочків у техніці орігамі.

Софійка Пирожак – без надії сподіваюсь!

Понеділок, 06 жовтня, 2014
Становище Софійки Пирожак за останні кілька місяців з важкого починає перетворюватись у просто безнадійне… Це стосується всього – і цін, і дефіциту, і стану самої дівчинки.

18100 гривень для Злати Кекух.

Середа, 01 жовтня, 2014
Маленька Злата - золота дитина. І справа тут не лишень у її прекрасному імені.

Допоможемо майбутній музикантці!

Вівторок, 30 вересня, 2014
Знайомтесь – це Михайльонка Марія. Відмінниця, мамина помічниця, красуня та що найважливіше надзвичайно талановита дитина. Марійка мріє стати відомою співачкою. Та найбільше вона прагне бути здоровою…