Новини

В Україні вперше проведено недодинну ТКМ для дорослого

Четвер, 16 вересня, 2021
Сьогодні тендітна вісімнадцятирічна Еліна – справжня зірка, яку покажуть найбільші телеканали країни. Коли вона заходила у приміщення, їй стоячи плескали медики, журналісти, представники влади, адже вона – перша серед дорослих українців, кому зробили ТКМ на батьківщині від неродинного донора.

Збір на денситометр завершено!

Середа, 15 вересня, 2021
Маленькому Маркові, як і ще майже 1000 діток, вже не треба буде їхати в Київ чи шукати іншу клініку, щоб пройти обстеження на денситометрі. Кошти на його придбання для Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр зібрано! Тож невдовзі у Львові з’явиться новенький сучасний ультразвуковий апарат для вимірювання щільності кісткової маси!

Українські лікарі готові до проведення трансплантації легень!

П'ятниця, 10 вересня, 2021
Перспективи розвитку трансплантації легень стала однією із найемоційніших тем на конференції «Фокус – муковісцидоз. Актуальні проблеми сьогодення», яка днями відбулася в Києві. Серед її учасників – представники пацієнтських та благодійних організацій, медичні функціонери та лікарі-практики, зокрема провідні трансплантологи країни.

1000 дітей потребують цього приладу

Вівторок, 07 вересня, 2021
Денситометр – сучасний ультразвуковий апарат для безпечного вимірювання щільності кісток. Цей прилад дуже потрібний для майже 1000 дітей, які регулярно лікуються у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Коробка хоробрості: історія Михасика

Середа, 01 вересня, 2021
Сьогодні тисячі дітей вперше пішли у школу. Ті, що найменші, можливо, зважилися відпустити мамину руку, коли прийшли вперше у садок. Яскравою айстрою продовжує крутитися коло життя! Та є діти, які цього дня не змогли помірятися з друзями, хто як виріс за літо. Вони саме зараз перебувають у лікарні, і замість читання чи малювання у них інший розклад – крапельниці, аналізи та обстеження.

Ліліана дякує за допомогу!

Четвер, 26 серпня, 2021
Новина, яка додасть сонця у сьогоднішній передосінній день!

Дитиство триває: Богданчик

Середа, 25 серпня, 2021
Богданчик любить футбол і спільні витівки з друзями. Він легко знаходить спільну мову з однолітками, уміє об’єднати та запалити якоюсь ідеєю. Тож, можливо з нього виросте не просто футболіст, а – капітан команди.

Дитинство триває: Кіра

Понеділок, 23 серпня, 2021
Кіра із задоволенням гостює влітку у бабусі на півдні. Тут вона може багато часу проводити на свіжому повітрі, милуватися квітами, прислухатися до щебету пташок.

Допоможіть Лілі знову бігати!

П'ятниця, 20 серпня, 2021
Допоки інші дітлахи ловили літнє сонце у жмені і гасали на велосипедах, маленька Ліля боролася за своє життя. ЇЇ літо розпочалося у реанімації. Туди вона потрапила через тиждень, після відкритого перелому руки, а далі сепсис і правець.

Дитинство тримає: Олежик

П'ятниця, 20 серпня, 2021
Олежик нещодавно відсвяткував День народження. Друзі і родичі родини, знаючи його пристрасть, подарували йому ще кілька нових іграшкових машинок. Тепер у нього справжній автопарк з вантажівок, тракторців і гоночних авто. Малюк зосереджено шикує всіх в ряд і обирає, на чому їздитиме сьогодні.