Новини

Від нас пішов Бандурович Дем’ян…

Понеділок, 10 лютого, 2014

Харчування для Тетянки – підтримаємо малечу!

П'ятниця, 07 лютого, 2014
Одній крихітці дуже потрібна допомога небайдужих людей! Звати малечу Тетянка Кулакевич, дівчинка лікується на Орлика в ІІ хірургії. У Тані вроджена вада печінки – біліарна атрезія. Дівчинка більш-менш стабільна і має всі шанси уникнути пересадки печінки, однак, дуже потребує нашої підтримки.

Полярні ведмеді на Дністерській 27!

Вівторок, 04 лютого, 2014
Завірюха, тривалі й люті морози! Саме для такої погоди ми притримували одне цікаве заняття - малювання крейдочками полярних ведмедиків. На перший погляд, ніби нічого вражаючого - малюнок та й малюнок. Та ні ж, крейдяна пастель викликала у діток масу позитивних вражень. А які саме роботи у них вийшли дивіться далі.

Львів – терміново потрібен Нутріфлекс і Віфенд! 16000 гривень!

П'ятниця, 31 січня, 2014
У Львівській лікарні перебуває 16 річний Матвєєв Олександр. У Олександра негоджкінська лімфома, хлопець в реанімації, у важкому стані, ми навіть не змогли його сфотографувати. Він проходить тільки перший протокол і на фоні хімії вже виникла ціла купа ускладнень.

Ромчик Климочко – в очікування ТКМ.

Четвер, 30 січня, 2014
Отже, Климочко Роман вже два тижні в Києві в Охмадиті, знову чекає ТКМ і в нас знову є ще кілька днів, щоб зібрати кошти на його лікування. Ми щиро дякуємо всім, хто допоміг і допомагає Роману – на сьогодні на рахунках фонду для хлопця зібрано 11500 гривень. А потрібно 100000 гривень.

Королі та королеви міста Лева!

Вівторок, 28 січня, 2014
Наші малюки справжні майстри перевтілень, і яке б амплуа ми їм не запропонували - вони завжди "за!":). Цього тижня дітки приміряли на себе образ королів, що їм було особливо приємно:)!

Решетняк Сергійко – допоможіть пройти обстеження!

П'ятниця, 24 січня, 2014
Є трошки новин про нашого випускника Сергійка Решетняка. З вересня місяця Сергійко вдома, хлопчик вже завершив підтримуючу хіміотерапію і тепер потребує лише контрольних обстежень.

Від нас пішов Німас Вадимчик

Вівторок, 21 січня, 2014

Фетрові іграшки на Дністерській 27:)!

Понеділок, 20 січня, 2014
Дитинство – це той період життя, який не уявляється без іграшок, особливо м’яких. Завдяки широкому їх виборі на прилавках магазинів, дитину, напевно, вже нічим не здивуєш. Хіба що пропозицією виготовити такий виріб власноруч. Власне цим ми і зайнялись цієї суботи на творчому занятті. А при цьому використовували фетр та сінтіпон.