Новини

44 618 грн. для двох красунь!

Вівторок, 24 січня, 2017
Через декілька тижнів двоє дівчаток мають заступити на лікування у відділення педіатрії. І, як зазвичай, є одне АЛЕ.

Осінь ,така осінь:)

Неділя, 01 січня, 2017
Ось іф настала осінь, така яскрава та насичена теплими кольорами.

Терміново! Потрібен Коломіцин!!!

Середа, 28 грудня, 2016
Кілька місяців тому ми вже писали про нашу нову підопічну із дуже незвичним діагнозом Марічку Іваньо.

Миколай дітям у лікарнях 2016. Як це було:)

Понеділок, 19 грудня, 2016
Вже третій рік поспіль помічники Миколая приїжджають до діток в лікарню пізно ввечері, і передають від нього подарунки батькам. Аби вони поклали їх під подушку своїй малечі. Цей рік не вийняток. Але було багато чого нового.

Миколай дітям у лікарнях 2016!

Понеділок, 12 грудня, 2016
Свято Миколая... Ще з вечора ти чекаєш: а що ж це буде вранці? Передчуваєш зустріч з казкою. Ранок - запах ялинки і мандаринів і пакунок під подушкою, радість розгортання подарунку. А що ж там у середині? І біжиш хизуватися друзям та рідним… А якщо ти у лікарні, і через важкість хвороби до тебе не можна заходити нікому, крім лікарів, й інколи навіть встати з ліжка немає сил, а свято - ось воно, і дуже хочеться чогось доброго і світлого...

Святий Миколай, подаруй мені ногу!

Вівторок, 06 грудня, 2016
Ось вже зовсім скоро свята, і ми всі в передчутті дива – хтось чекає на омріяні подарунки, хтось прагне стати помічником Миколая і здійснити мрію когось з дітлахів.

«Дефіцит росту» - чули про таке?

Понеділок, 05 грудня, 2016
Дуже часто нас запитують, а чи буває так, що наші підопічні виліковуються? Іншими словами – чи існує життя після хвороби? Так, існує. І так, виліковуються! Але, оскільки злоякісні пухлини дуже «агресивні», то і лікування повинне бути не менш «агресивним», щоб подолати хворобу.

Передноворічне диво :)

Четвер, 01 грудня, 2016
Мали вчора надзвичайних гостей – один з тих випадків, який допомагає нам згадати, а навіщо це все?

Миколай дітям у лікарнях 2016!

П'ятниця, 25 листопада, 2016
Як же хочеться знову повернутись у дитинство, хоча б для того, щоб раз пережити ті відчуття, які переповнюють тебе напередодні дня св. Миколая!

Ілля Сосновський – 161 тисяча гривень за два тижня!

Четвер, 24 листопада, 2016
«Іллюша дуже жвавий, розумний хлопчик, найрухливіший в класі, перший непосида! Дуже любить ковзанки, санки зимою, літом – любить купатися, кататись на ровері. Ми йому спочатку не говорили нічого, навіть мама до останнього не могла повірити, сусіди не вірили, що такий сонячний хлопчик і така біда…