Новини

Індійські слони у Львові:)

Вівторок, 02 жовтня, 2012
Опісля тем присвячених Єгипту і Тібету, ми поволі перейшли до не менш загадкової та прекрасної Індії. Це та країна, культура, якої не залишить байдужими тих, хто полюбляє екзотику та пригоди. Сказавши слово «Індія» виникає безліч асоціацій, таких як: йога, Тадж Махал, Ганг, Гімалаїі, пейслі … і СЛОНИ! Саме на останніх ми і зупинились обираючи тему для творчого. Створювали їх за допомогою картону, нитки, клею ПВА та техніки квілінгу.

Дем’ян Бандурович – знову ПЕТ.

Четвер, 27 вересня, 2012

Орест Козак. День восьмий.

Середа, 26 вересня, 2012

Мандала із круп у львівській лікарні:)

Вівторок, 25 вересня, 2012
Діти із відділення гематології та хірургії дивують усіх довкола не лише власними творчими вміннями, але й знанням великої кількості слів, значення яких для багатьох залишається лиш загадкою:). Квілінг, декупаж, кракелюр, кусудама і т.д. Це далеко не весь перелік незвичних понять, якими можуть похвалитись юні митці:). А цієї суботи він поповнився ще одним цікавим - «мандала», що з санскриту означає «круг», і, як вважалось у Тібеті, Індії та Китаї, створюючи її ти краще пізнаєш себе, оточуючий світ, та починаєш відчувати цілковиту гармонію із ним. Ось і ми захотіли перевірити, який результат отримаємо зробивши власну мандалу. По правді кажучи, було по всякому – дехто втомлювався і не довершував роботу, хтось сидів до переможного «ура!»:). Для даного творчого нам стали у пригоді пофарбоване пшоно та горох, картон, клей, олівець, циркуль, а наголовніше - витримка:).

Нашим хлопчикам потрібен Вінорельбін

Понеділок, 24 вересня, 2012
У Львові одразу двоє хлопців приймають дорогий препарат Вінорельбін.

Фотовиставка «ДИТЯЧА НАДІЯ»

Четвер, 20 вересня, 2012
20 вересня 2012 року о 18.00 у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17, Львів) розпочинається благодійна фотовиставка випускників Львівської Фотошколи «Студія 111».

ПЕТ для двох наших дівчаток.

Вівторок, 18 вересня, 2012

Мистецтво Cтародавнього Єгипту. Папіруси на Дністерській:)

Вівторок, 18 вересня, 2012
Захоплюючий, сонячний, загадковий та манливий!Коли мова іде про Єгипет, то цей перелік можна продовжувати без перестанку. Він приховує у собі безліч загадок, древніх пам’яток та цікавих міфів.