Новини

Хроніки військового шпиталю.

Понеділок, 22 лютого, 2016
Маємо ще один подарунок для львівського військового госпіталя – перфоратор шкіри, або дерматом, і 10 штук одноразових насадок для нього.

ПУЛЬМОЗИМ...

Понеділок, 22 лютого, 2016
Пригадуєте цю дівчину? Це Влада Литвин — майбутній шеф-повар:). Їй дуже потрібна Ваша допомога!

15 606,55 грн для дуже сміливої дівчинки!

П'ятниця, 19 лютого, 2016
Настя Троніщак — бойова, смілива та дуже наполеглива дівчинка. Щоб її не чекало попереду — бронхоскопія, встановлення катетера чи навіть операція, вона завжди іде на всі процедури впевнено та з високопіднятою головою!

Меланія Горошенко – терміново 2120грн на Аміноплазмаль!

Четвер, 18 лютого, 2016
У відділенні гематології проходить лікування чарівна дівчинка з надзвичайно гарним ім’ям Меланія. Дівчинці 15 років, вона навчається в 9 класі, живе у Львові з мамою, татом і молодшим братиком, займається спортом, туризмом і театром :)

Cердечка до дня всіх закоханих!:)

Четвер, 18 лютого, 2016
Цей день не можна уявити без безлічі сердечоr та признаyь у коханні:). Ідеться про день святого Валентина. На це свято хочеться бути оригінальним і вразити тих, кого любиш незвичною валентинкою. Такі ми робимо разом з дітками на Дністерській 27.

Знову про Віталіка. Знову про Меронем.

Вівторок, 16 лютого, 2016
Віталік Панькевич вже майже два тижні як у відділенні. Проте Меронем закупити для нього так і не вдалось.

Антикоагулянт для Дністровської :)

П'ятниця, 12 лютого, 2016
Вже всі з вас, мабуть, знають, що таке тромбоконцентрат, як він потрібен малюкам після хімії і як важко буває його добути…

Коагуляційні ножиці для військового госпіталя.

П'ятниця, 12 лютого, 2016
Все не встигаємо похвалитися, яку невеличку потребу – всього лиш 103 тисячі гривень – ми змогли закрити з вашою допомогою :)

Зівокс для Алінки Гавриш!

Четвер, 11 лютого, 2016
"У мене все добре! Вже значно легше." Відповідає нам Алінка, коли запитуємось про здоров'я. Та коли це ж питання щодо стану дитини задаємо мамі, відповідь не така позитивна...