Новини

Тиждень хороших новин!

Четвер, 22 березня, 2018
Друзі, маємо радісну новину!

«ІТ-Миколай 2016-2017!» - Архітект та Відеогастроскоп для онкохворих дітей.УРА! Ми це зробили!

Четвер, 15 березня, 2018
Настав час підбивати підсумки і ми з гордістю хочемо повідомити, що цього року ЗУСДМЦ отримав одразу два довгоочікуваних подарунка від «ІТ-Миколая»! Це омріяний ARCHITECT i1000SR - автоматичний аналізатор закритого типу, збір на який розпочався в рамках акції «ІТ-Миколай-2016!» і тривав півтора роки, та відеогастроскоп РENTAX, кошти на який було зібрано під час «ІТ-Миколай-2017!».

Казка про зачаровану Айсель

Понеділок, 05 березня, 2018
В одному невеликому, проте надзвичайно світлому та казковому королівстві жила маленька принцеса Айсель.

Дівчина з Коломиї

П'ятниця, 16 лютого, 2018
П'ємо зранку каву і обговорюємо потреби наших підопічних. Коли мова заходить про нашу Марійку, по радіо починає лунати пісня “Дівчина з Коломиї” Гадюкіних. Співпадіння?) Ні, це доля натякає, що час писати про нашу красуню:).

Терапія радістю: ну і як тут не плакати?

Середа, 14 лютого, 2018
Останній рік творча майстерня працює в режимі “дойти”, “докупити”, “провести хоч щось”. Будемо чесними, це не варіант. Діти на нас чекають, і це без перебільшень. Буває, прихворієш, тому заняття відміняється. І на наступний тиждень отримаєш серйозну догану за прогули:).

Пульмозим для совенятка Христинки.

Четвер, 25 січня, 2018
Чому совенятко? Читайте роз'яснення далі.

109 452 грн і Владиславчик нарешті матиме власний ШВЛ!

Вівторок, 23 січня, 2018
Уявіть собі, що Ви прокидаєтесь знерухомленим, до вас прикріплено апаратів, без яких ви не зможете самостійно дихати, І так, ви при цілковитій свідомості! Звучить, як сценарій з фільмів жахів. Але цей опис підлягає під реальноіснуючий діагноз СМА.

Кисневий концентратор для нашого Юрка.

Середа, 17 січня, 2018
Дуже часто у житті пацієнта з муковісцидозом настає момент, коли йому потрібен кисневий концетратор. Коли ситуація зовсім кепська, цей апарат необхідний навіть вдома.

Життя маленької Катрусі!

Вівторок, 26 грудня, 2017
Немає нічого гіршого, ніж коли тобі кажуть, що твоя дитина не житиме. Саме це почула мама маленької Катрусі в одній з київських лікарень. Майже вироком для неї прозвучав діагноз “атрезія жовчовивідних шляхів” – вроджена вада печінки.

Один особливий день.

Вівторок, 12 грудня, 2017
На днях ми мали можливість завітати в гості до маленького Владиславчика. Хлопчик, що кілька місяців фактично жив у реанімації, нарешті вдома.