Новини

Творча майстерня: Бути чи не бути?

П'ятниця, 12 вересня, 2014
Ось і настав момент, якого я, координатор напрямку «Терапія радістю», так боялась: кошти та матеріали "Творчої майстерні"завершуються... І вона як ніколи потребує фінасової "реанімації"!

Гачек Марта – 5000 гривень на Вінорельбін!

П'ятниця, 12 вересня, 2014
Дуже потрібна допомога одній дуже веселій, активній та в усіх відношеннях особливій дівчинці з хірургії ЗУСДМЦ.

Валяння на Дністерській 27!:)

Вівторок, 09 вересня, 2014
Валяння…Як тільки чуєш це слово, одразу ж виникають асоціації на зразок: байдикування, лежання та нічогонероблення:). Та коли берешся за цю техніку, розумієш, що такі думки були хибними і треба добре попрацювати, проявити неабияке терпіння аби із клаптиків вовни зробити тканинку - фетр! Та ми з дітками з гематології та хірургії Львова полюбляємо непрості рішення, тому все ж взялись за фелтінг(ще одна назва техніки). У силу зрозумілих причин ми не використовували голок, а - мило й воду. А отриманим фетром прикрашали персні. Що у нас вийшло, дивіться далі.

Валерія Фостійчук – знову потрібна допомога.

Середа, 03 вересня, 2014
Фостійчук Валерія знову в лікарні. Ні, цього разу не планові обстеження, і не чергова операція. Нажаль, на початку літа у дівчинки виявили рецидив.

Софійка Пирожак – Фрезубін і підгузники. Ціна питання – 5271 гривня.

Вівторок, 02 вересня, 2014
Пирожак Софійка – наша особлива дівчинка, важка і специфічна дитина, з особливими потребами і своїм ритмом життя. Дитина, про яку немає веселих історій та обнадійливих новин, бо Софійчині будні – це памперси, спецхарчування, ліки та лікарні.

Ростик Білошапко – 29 566 гривень на Філстим!

Субота, 02 серпня, 2014
Ростик Білошапко в лікарні, проходить протирецидивний протокол. Після хімії має бути трансплантація кісткового мозку.

Тетянка Дзюба – попереду ТКМ!

Середа, 30 липня, 2014
В понеділок вечором Тетянка Дзюба з батьками вирушила до Києва. Там в Охмадиті їй планують проводити ТКМ. Донором буде мама або тато – це стане зрозуміло за тиждень, коли дівчинці і батькам зроблять всі необхідні обстеження.

Попіль Соломійка - 9130 гривень на Флударабін та Філстим.

Середа, 30 липня, 2014
Дуже потрібна допомога для однієї маленької принцеси з Львівської гематології.