Новини

Майстер клас із Дністерської по оздобленню дисків:)

Вівторок, 17 липня, 2012
Компакт-диск (розм. кружальце, розм. диск, англ. compact disc) — переносний оптичний диск для збереження інформації у цифровому вигляді, діаметром 12 см (стандарт) або 6-8 см (міні-CD), використовується для запису значних обсягів інформації — аудіо-, відеопродукції, даних тощо. Ось таку суху та наукову інформацію ми можемо прочитати про диски зайшовши у Вікіпедію. У нас на сайті побачимо іншу картину: відсутність термінології та креативніший спосіб використання матеріалу:). Діти із гематології та хірургії оздоблювали диски як за допомогою акрилу, так і картону та кольорового паперу.

Погуляєв Богдан - 13500 гривень на Віфенд

Вівторок, 10 липня, 2012
Дуже не люблю озаглавлювати новини цифрами, а точніше сумами ... Але останні місяці роблю саме так. І зараз я теж не знаю, що додати до заголовку.

Акварельне фантазування дітей із хірургії гематології Львова:)

Вівторок, 10 липня, 2012
Ця творча субота на Дністерській була присвячена акварелі. Акварельні фарби мають одну дуже цікаву особливість: малюючи ними отримуємо повітряні, легкі картини, а це в свою чергу переносить нас у світ мрій та фантазій. Ось так, споглядання за роботою діточок із цією фарбою, наводять саме на таку думку: цей матеріал більше, аніж інші фарби стимулює дитячу уяву. Чи то через розпливчастість та ефемерність образів, а може це звичайні співпадіння – одразу ж важко сказати. Але факт є фактом – такого різноманіття тематик та ідей, креативності у творчому плані у гематології та хірургії, ми, мабуть, давно не бачили.

Куцій Олег - друга вирішальна битва.

Понеділок, 09 липня, 2012
Новин від Олега Куція не було давно, і це той випадок, коли відсутність новин самі гарні новини. Олег був удома, їздив на перевірки, набирався сил. І ось наближається час Х, коли потрібно продовжувати.