Новини

Роман Климочко - 4200 на біовен моно!

Четвер, 15 березня, 2012
Зараз Роман знаходиться у відділенні гематології ЗУСДМЦ. Рік тому хлопчик переніс ТКМ в Охмадиті, донором був молодший братик.

Куцій Олег. Спасибі всім, хто допомагає.

Четвер, 15 березня, 2012
Цю новину я хочу присвятити людям, завдяки яким Олег не здається.

Шандерская Оксана - потрібно 8500 гривень.

Середа, 14 березня, 2012
Шандерская Оксна у відділенні гематології ЗУСДМЦ зовсім недавно.

Трохи новин від Бандурович Дем'яна.

Середа, 14 березня, 2012
Дем'ян продовжує лікування. Зараз малюк приймає роаккутан.

Трояндочки, трішки айстр і знову трояндочки :)

Вівторок, 13 березня, 2012
Ні, ми не навідались до садочку чи магазину квітів, а провели заняття на Дністерській :) Маленькі котики із Львова зустріли прихід довгоочікуваної весни символічно – зробивши надзвичайно велику кількість квіточок, котрі від справжніх відрізняються лише відсутністю запаху. А так – жодних відмінностей!!! В допомогу дітворі стали гофропапір та їхня креативність.

Подорожуючи живописом Танзанії. Тінгатінга:)

П'ятниця, 09 березня, 2012
У ці холодні, але вже майже весняні дні нам усім дуже хочеться справжнього тепла та яскравого сонечка. Тому нашу увагу привернув такий стиль живопису як Тінгатінга. Цікавою видалась не лише назва танзанійських картин, але й нестандартність зображуваних мотивів, чудова колористика і така бажана сонячна енергетика робіт. Тому цієї суботи дітьми із Дністерської було намальовано багато картин даного стилю.

Кольоровий Львів :)

Середа, 29 лютого, 2012
Львів – надзвичайно прекрасне місто України, котре зачаровує своєю архітектурою, відомими постатями та легендами. Цієї суботи діточки із Дністерської подарували нам за допомогою мистецтва частинку цього славного міста. Це відбулось за допомогою малювання вітражів акриловими фарбами.