Новини

Віталік Лесюк у важкому стані. Дуже потрібна допомога!

Вівторок, 24 квітня, 2012
Дуже потрібна допомога для Віталіка Лесюка.

Як діти із Дністерської малювали комікси і не тільки :)

Вівторок, 24 квітня, 2012
Уявіть собі, що ви зустріли чарівника, котрий сказав вам: «Сьогодні ти можеш стати будь-якою тваринкою, якою тільки забажаєш». Сядьте, та не поспішаючи подумаєте, ким би вам хотілось бути. Якщо ви вже визначились, то переходимо до найважливішої частини заняття - вам необхідно намалювати комікс, як прожила день ця тваринка. Саме так починалось наше заняття у цю суботу на Дністерській. Діти придумували собі оригінальні образи та ще цікавіші історії. Та не всі малювали комікси, і це цілком зрозуміло – на їх створення іде багато часу. Вони ж вирішили повністю віддатись одному-двом малюнкам.

Орест Козак - 8610 гривень на Нейпоген!

Понеділок, 23 квітня, 2012
Знайомтесь. Це Козак Орест. Чарівний юнак зі зворушливою посмішкою і дуже доброю вдачею. Уже місяць Орест в лікарні. З рецидивом гострого мієлобластний лейкозу.

Проект «ЗДОРОВ’Я ШКОЛЯРА»

Неділя, 22 квітня, 2012
23 квітня 2012 року Стартує Проект «ЗДОРОВ’Я ШКОЛЯРА»

Креативні писанки дітей із Дністерської :)

Середа, 18 квітня, 2012
Розпис писанок – древня українська традиція, що окрім естетичного має й потужне сакральне значення. Колір, символ – усе обиралось не просто так. Діти із відділення Дністерської про все це добре знають, та захотіли піти незвичним методом оздоблення писанок – не лише розписуючи їх, а й створюючи писанки-тваринки та писанки-мотанки.

Куцій Олег - величезне спасибі!

П'ятниця, 13 квітня, 2012
Олежик Куций вже в палаті!

Великодні листівки на Дністерській :)

Вівторок, 10 квітня, 2012
Не я б’ю, верба б’є… Саме ці рядки весь час крутились у голові цієї суботи, коли ми робили відкриточки і з вербою. Та дитяча фантазія пішла далі і одна за одною на наших очах з’являлись і листівочки у вигляді зайчиків, великодніх яєчок, сердечок. І цей перелік можна ще довго й довго продовжувати.

Олег Куций - термінова операція!

Вівторок, 10 квітня, 2012
Сьогодні Олег приїхав в лікарню з апендицитом! Ця новина всіх шокувала.

Львів. Спасибі величезне!

Вівторок, 10 квітня, 2012
Ось такі чудові «обновки» з'явилися з Вашою допомогою у відділенні хірургії ЗУСДМЦ.