Новини

Найдорожчий подарунок для Дмитрика!

Неділя, 14 грудня, 2014
Не за горами день св. Миколая. Час, коли дітки знайдуть «під подушкою» бажану іграшку, книжечку, солодощі. На це свято чекає і Дмитрик Каптованець. Але найкращим подарунком для хлопця в день Миколая буде не його улюблений конструктор, а препарат «Пульмозим»…

Давно забуті й нові проблеми ФКУ.

Понеділок, 08 грудня, 2014
Нарешті минулого тижня ми передали у лікарню 14 банок харчування для діток із фенілкетонурією. І замість такого бажаного роз’яснення ситуації, назріли нові проблеми.

Жити - значить боротись.

Вівторок, 02 грудня, 2014
Поспішаю до відділення педіатрії, до Ігоря Безуса, юнака з чарівною усмішкою та сором’язливим поглядом. Йому терміново назначили антибіотик. Та коли заходжу у палату не бачу ні звичної усмішки, ні зворушливого погляду, а лиш скрученого у калачик, неначе кошенятко, виснаженого від хвороби хлопчика.

Вітражний розпис склянок:).

Четвер, 27 листопада, 2014
«Ми сьогодні будемо розписувати скляночки? Ура!» - перша реакція, яку ми почули від більшості діток із гематології та хірургії Львова, коли ми озвучили тему заняття. Ця новина неабияк їх втішила!:)

Зі світу по нитці – дітям на Пульмозим.

Середа, 26 листопада, 2014
І знову про наболіле: дітей з муковісцидозом і препарат Пульмозим.

13 500 гривень для Тимофіїв Марії.

Вівторок, 25 листопада, 2014
Сьогодні до нас зателефонувала мама Марійки, її голос тремтів, вона ледь стримувала сльози. У дівчинки - загострення і їй терміново потрібен препарат "Пульмозим"...

Підлітки та муковісцидоз.

Понеділок, 24 листопада, 2014
Чи Ви коли небудь задумувались над тим, яким є життя важкохворих підлітків, що вони відчувають і про що мріють? Власне ця стаття буде присвячена відповіді на це питання. І стосуватиметься вона двох прекрасних дітей: Бачук Діани та Безуса Ігоря. Двоє – вже дорослі і у двох страшний діагноз – муковісцидоз.

Миколай дітям у лікарнях 2014!

Середа, 19 листопада, 2014
У скрутні та непрості для нас часи - позитивні емоції найкращий помічник у боротьбі зі стресом. У такий період веселі та яскраві свята – як ніколи актуальні! Особливо, якщо мова заходить про важкохворих діток і день св. Миколая!

І знову про ФКУ.

Середа, 19 листопада, 2014
Сьогодні ми зустрілись із новою дилемою, що не дає нам спокою: як поділити 8 банок суміші між 25 дітьми …

Творчій майстерні бути!

Середа, 19 листопада, 2014
Ура! Завдяки Вашій допомозі ми і надалі продовжуватимемо творчі заняття у 10 відділеннях львівських лікарень!