Новини

46.

Середа, 19 листопада, 2014
46 – саме таку кількість упаковок препарату "Пульмозим" ми отримали на початку осені від наших російських колег і просто хороших друзів БФ «Кислород»!

Їжачки на Дністерській 27!:)

Вівторок, 18 листопада, 2014
Цієї суботи діти із відділення гематології та хірургії Львова виготовляли їжачків. Створювали їх за допомогою картону, креп паперу та двостороннього скотчу. Якими ж вийшли роботи наших малят, Ви можете побачити далі.

Золотоволосе сонечко Крістианчик Нодь!

П'ятниця, 14 листопада, 2014
Непосидючий Крістіанчик – у важкому стані. І йому необхідний Пульмозим, який буде для хлопчика «рятівним кругом».

Діти з Львівської хірургії (ЗУСДМЦ).

Середа, 12 листопада, 2014
Ми вже дуже давно не писали загальних новин по нашим дітям, лише про творчі заняття, та сьогодні ми стикнулися з тим, що дітей дуже багато і присвятити кожному окрему статтю ми не зможемо – бо хтось неминуче лишиться поза увагою… Отже ця новина про п’ятьох дітей, що проходять лікування у хірургії львівського центру.

Мандруючи вулицями Львова:)

Вівторок, 11 листопада, 2014
Прогулюючись львівськими вуличками Ви маєте змогу побачити чудові архітектурні споруди, що зберегли історію віків та відчути незабутню позитивну атмосферу цього міста. Саме її ми з дітьми з Дністерської 27 і захотіли втілити у малюнках.

Кучма Владисла – Цереброкурин або 6 520 гривень!

П'ятниця, 07 листопада, 2014
Пам’ятаєте цього хлопчика з величезними очима та рідкісним, а тому, незрозумілим, діагнозам Денді-Уркера? Так, це Владиславчик Кучма. З нашого знайомства минуло пів року, з того часу малюк пройшов два курси лікування Цереброкурином, і ви знаєте, результат є!

46 900 гривень для Іринки!

П'ятниця, 07 листопада, 2014
Напевно, статті із таким великим переліком потреб для однієї дитини ще не було. А нашим рекордсменом стала сором’язлива Іринка Зіньків.

Вшивний катетер Бровіак для Софійки Мицко!

Четвер, 06 листопада, 2014
У відділенні гематології ЗУСДМЦ проходить лікування маленька красуня. Звати її Софійка Мицко. Їй 9 років, вона навчається в 4 класі і дуже любить малювати. Малює Софійка зазвичай сім’ю – маму, тата, і себе з старшим братом Андрієм.

Маркус Люба – контрольне МРТ.

Четвер, 06 листопада, 2014
Дуже нечасто звертаються до нас по допомогу батьки Любочки Маркус – потрібні дівчинці препарати є в лікарні, з тим, чого немає, справляються самі, допомогти просять лише з оплатою обстеження.

Індіанські вожді!:)

Середа, 05 листопада, 2014
Нарешті ми дочекались цього веселого та яскравого заняття і наші дітки знову мали змогу перевтілитись у яскравих та веселих індіанців. Відбувалось це завдяки різнобарвним коронам, які вони виготовляли цієї суботи.