Новини

Куцій Олег – критична ситуація!

Четвер, 07 лютого, 2013
Критична ситуація склалась у Олежика Куція. Ще в вересні місяці хлопець мав розпочати наступний етап лікування, та в силу різних причин курс відкладався. І ось зараз, коли здавалось би, основні проблеми вирішені і в лікарні нарешті є сети для тромбосепарації і 50 флаконів Тімоглобуліну для Олега, хлопець знову опинився у безвихідному становищі… Адже на курс лікування потрібно докупити ще 15 флаконів препарату!

Заведос для юного баскетболіста!

Вівторок, 05 лютого, 2013

У світі тварин:)

Понеділок, 04 лютого, 2013
На кришталеве перетворилось наше місто цього тижня. Дерева, лавочки, асфальт – все було вкрите льодяним дивом. Зимове явище, що захоплювало усіх, не залишило байдужими і нас. Тому тема із використанням скляних виробів (скляночок) сама «напросилась» на творче заняття:). Розписували ми їх малюночками тваринок із щирим та ніжним поглядом.

Куцій Олег – 29500 гривень на Тімоглобулін!

Субота, 02 лютого, 2013
Навіть не знаю, які підібрати слова, щоб знову написати про Олега.

Біовен для Гирича Дем’яна і Чучмана Дмитрика! (Препарат закуплено. Дякуємо!)

Субота, 02 лютого, 2013
Двом нашим малюкам, що проходять планову хіміотерапію, на понеділок потрібен Біовен моно 6 флаконів – по 3 флакончика кожному.

Зимове королівство ЗУСДМЦ:)

Понеділок, 28 січня, 2013
Далеко-далеко, за метушнею великого міста, на горі осіяній засніженими деревами, простяглось дивне королівство(під назвою ЗУСДМЦ:) ). Його особливістю є те, що у ньому «править» не один король чи королева, їх як мінімум 50. І кожен із них однаково важливий та неповторний. Так, цієї суботи малюкам із гематології та хірургії вдалось перевтілитись у королів та королев за допомогою створення корон. Малятам дуже сподобались образи. Не терпиться, аби поділитись із Вами маленькими перетвореннями, тому краще одразу ж перейдемо до справи:)

Бандурович Дем’ян потрібен нейпоген і донори!

Субота, 26 січня, 2013
Спочатку ми хочемо подякувати всім небайдужим людям які , які вже два роки допомагають малюку боротись за своє життя!