Новини

Дякуємо медикам!

Неділя, 20 червня, 2021
Дякуємо за працю і вірність обов’язку!

Вакциновані - захищені та відповідальні

П'ятниця, 18 червня, 2021
Кожен, хто вакцинується, знижує рівень можливих ускладнень та швидкість поширення коронавірусної інфекції, і тим дбає про себе та своє оточення.

Підтримайте Лєру у другому таймі

Четвер, 17 червня, 2021
Наша неймовірна Лєра отримує перевагу в першому таймі. Завдяки усім вам, хто вболівав і підтримував цю красуню, уже проведено операцію і зараз Валерія проходить відновлення.

Програма соціального захисту дітей з рідкісними (орфанними) захворюваннями.

Вівторок, 15 червня, 2021
Міська влада розгляне можливість розширення дії Програми соціального захисту дітей, які хворіють на рідкісні (орфанні) захворювання.

Дякуємо таємному чарівнику!

Понеділок, 14 червня, 2021
Величезна подяка таємному чарівнику чи, можливо, помічнику літнього Миколая, який залишив цілий пакунок іграшок для «Коробки хоробрості» перед дверима нашого офісу!

Кожна здана доза крові рятує життя!

Понеділок, 14 червня, 2021
Рятувати десяток життів щороку і для цього всього лиш час від часу розслаблено посидіти в кріслі? Ось такий тихий героїзм може проявити кожен, хто не має протипоказів для здачі крові.

Екстрений медичний форум

Четвер, 10 червня, 2021
Учора відбулася важлива для медичної сфери нашого міста подія. Екстрений медичний форум “Якою буде медицина у Львові?” зібрав керівників львівських лікарень, провідних медиків, представників НСЗУ Національна служба здоров'я України та Міністерство охорони здоров'я України. Відкрили захід міський голова Львова Андрій Садовий та міністр МОЗУ Віктор Ляшко.

Запрошуємо приєднатися до благодійної здачі крові.

Середа, 09 червня, 2021
Завдяки донорам крові кожної секунди у світі рятують чиєсь життя. Щорічно понад пів мільйона українців стають донорами крові. З них 70% разові донори, які допомагають своїм близьким в кризових ситуаціях, і лише 30% – донори на постійній основі, тобто ті, які регулярно допомагати цілком незнайомим людям.

Всесвітній день обізнаності про пухлини головного мозку

Вівторок, 08 червня, 2021
Наш мозок – центр керування усім організмом. Медики знають, що навіть маленька пухлина, розміром як жолудь, ставить під загрозу усі життєвоважливі функції – дихання, зір, рухову активність, та й життя в цілому.

Обстеження для дітей після трансплантації органів у Львові безкоштовні

П'ятниця, 04 червня, 2021
Відтепер у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр можна безкоштовно зробити аналіз на визначення рівня такролімусу усім пацієнтам Західного регіону України.