Новини

Львовские Николайско-Новогодне хроники. Часть 1.

Понеділок, 05 січня, 2009
Наш Николайско-Новогодний марафон подходит к концу, и мы хотим, поделиться со всеми как это было:

Допомагати можна відпочиваючи.

Четвер, 18 грудня, 2008
Субота 13 грудня. Традиційна суботня танго вечірка - мілонга.

Миколай дітям у лікарнях

Четвер, 18 грудня, 2008
А вже у суботу Миколай добереться до відділення онгкогематології м. Ів Франківська. Окрім того протягом усіх Різдвяних свят триватиме акція збору коштів для покращення побуту у відділеннях де проходять лікування діти хворі на рак. Акцію підтримала Гільдія рестораторів м. Львова. Скриньки для збору пожертв розташовані у ресторанах і кав’ярнях міста.

Мрія бурштинової королеви

Четвер, 11 грудня, 2008
Щоразу коли з’являється нова дитина у відділенні я подумки якось її називаю. У мене були і «принцеса Волошка» і «Спляча красуня» і «Їжачок», а тут якось одразу виникло «Бурштинова королева», а коли дізналася звідки дівчинка приїхала до Львова, стало усе зрозуміло, Марта мешканка міста з чудовою назвою Бурштин.

Відкриваємо фабрику по виготовленню Новорічно-Різдвяних прикрас

Понеділок, 01 грудня, 2008
Сьогодні перший день зими і у повітрі відчутно запахло святами. Зовсім скоро Миколая, потім Новий рік (ну кудиж без президентської промови у новорічну ніч ;) ) а потім Різдво і Йордан.

Скоро скоро Миколай

Четвер, 27 листопада, 2008
Цього року ми вирішили відійти від традиційного збору коштів на подарунки дітям і зробити подарунки відділенням , а саме встановити плоскі телевізори і відеомагнітофони в палатах

Хай живе Надія

Четвер, 27 листопада, 2008
Надійці Дісько (18 років) потрібно 22.5 тис грн на ТКМ (приблизна вартість необхідних препаратів по цінам на 20.11.08)

Сестрёнки Лапчак продолжают лечение. Аленка с папой в Одессе, Иванка с мамой во Львове.

П'ятниця, 14 листопада, 2008
6 ноября сестрички Лапчак закончили очередную химию и вернулись домой. В Тот же день папа пошёл покупать билеты в Одессу. 10 ноября Аленка с папой отправились в клинику Филатова на целый месяц. Предыдущее обследование в Одессе показало, що у девочки на левом глазике в два раза поднялось зрение и там практически ничего лишнего нет. Правый тоже начинает все лучше выдеть и врачи решили провести курс теле-гамма терапии. Такое лечение в Украине проводится только в Одессе.

Щиро дякуємо що ви з нами .

Середа, 29 жовтня, 2008
В нас є купа нових ідей якими ми хочемо поділитися і які хочемо обговорити з вами

Помочь Володе!

Вівторок, 28 жовтня, 2008
В отделении хирургии ЛОДСКБ новый мальчик, Прунчак Володя 1996 г.р. (12 лет). К сожалению в отделении он уже не впервые... Зимой у него появились боли в руке и ноге, обратились к врачу, назначили массаж. В январе переболел гриппом, после чего боли усилились. Сначала обратились в районную больницу в Старом Самборе, откуда Володю направили в Охматдет. В Охматдет поставили диагноз – нейробластома левого надпочечника и парень оказался в отделении хирургии ЛОДСКБ, где прошел пять блоков ХТ.