Новини

Куцій Олег - ціна питання 49 000 гривень на місяць! Допоможіть пройти лікування!

Субота, 10 грудня, 2011
У гаматологіі ЗУСДМЦ знаходиться чудовий хлопець Олег Куцій. У Олега апластична анемія, у відділенні він близько двох тижнів, і за цей час пройшов масу обстежень. На жаль, діагноз підтвердився і в понеділок хлопцеві починати лікування.

Пішов Дмитришин Ігорчик

Четвер, 08 грудня, 2011

Благодійний вечір Юлії Соломко

Середа, 07 грудня, 2011

Трускавець. Акція «Надія є!»

Середа, 07 грудня, 2011
На носі новорічні свята, і звичайно ж, найулюбленіший день усіх малюків – день Святого Миколая. А щоб Миколай зміг завітати до всіх діток, у нього є багато помічників! Так 3 грудня у маленькому курортному містечку Трускавець відбулася акція «Надія є!», метою якої було зібрати кошти на подарунки для діточок, що на свята змушені залишитись у лікарні.

Об’ємні сніжинки діточок із Дністерської :)

Середа, 07 грудня, 2011
Хоча надворі - далеко не зимова погода – світить сонечко, яке досить по весняному гріє своїми промінчиками, все ж календар нагадує, що зима таки завітала до нас. І у передчутті новорічно-різдяних радісних свят, які ітимуть одне за одним, нас усіх уже переповнює зимовий настрій. Отже, зимову тематику офіційно вважаємо відкритою! А першою сніговою темою стала робота над створення об’ємної сніжинки.

Лесюк Віталік – потрібна допомога!

Вівторок, 06 грудня, 2011
Віталік пройшов перший блок топотекану. Наразі самопочуття нормальне - сміється, спілкується, ходить з крапельницею в гості в сусідню палату. Але аналізи вже падають.

Софійка Єфименко - допоможіть оплатити КТ.

Понеділок, 05 грудня, 2011
Софійці Єфименко потрібно пройти ще одне обстеження - КТ - вартістю 1000 гривень. Дівчинка успішно закінчила курс хіміотерапії.

Нас покинула Вероніка Нальотова

Понеділок, 05 грудня, 2011

Діти з Дністерської та розпис скляних рибок :)

Вівторок, 29 листопада, 2011
Кожного дня ми зустрічаємось із різними на перший погляд буденними речами. Та якщо спробувати розглянути їх із іншого ракурсу, то можна cтворити оригінальні та цікаві «витвори мистецтва».