Новини

Протез для Марти проплачено :)))))))) МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ ))))))))))))))))

Четвер, 15 січня, 2009
Вся сума на протез зібрана і сплачена !!!! 20 січня протез повинні привезти в лікарню і передати лікареві, що лікує Марту, після цього він скаже точну дату операці

Ангелінка потребує допомоги

Понеділок, 12 січня, 2009

Рождественское чудо для Марты.

Понеділок, 05 січня, 2009
Это Марта Федорняк. Она родилась и выросла в городке с красивым названием Бурштын. В июне этого года четырнадцатилетний девочке поставили страшный диагноз - остеогенная сарком большеберцовой кости. Сейчас Марта проходит лечение во Львове. После пяти блоков химиотерапии девочке угрожает ампутация ноги. Единственный шанс для Марты - эндопротезирование.

Львовские Николайско-Новогодне хроники. Часть 1.

Понеділок, 05 січня, 2009
Наш Николайско-Новогодний марафон подходит к концу, и мы хотим, поделиться со всеми как это было:

Допомагати можна відпочиваючи.

Четвер, 18 грудня, 2008
Субота 13 грудня. Традиційна суботня танго вечірка - мілонга.

Миколай дітям у лікарнях

Четвер, 18 грудня, 2008
А вже у суботу Миколай добереться до відділення онгкогематології м. Ів Франківська. Окрім того протягом усіх Різдвяних свят триватиме акція збору коштів для покращення побуту у відділеннях де проходять лікування діти хворі на рак. Акцію підтримала Гільдія рестораторів м. Львова. Скриньки для збору пожертв розташовані у ресторанах і кав’ярнях міста.

Мрія бурштинової королеви

Четвер, 11 грудня, 2008
Щоразу коли з’являється нова дитина у відділенні я подумки якось її називаю. У мене були і «принцеса Волошка» і «Спляча красуня» і «Їжачок», а тут якось одразу виникло «Бурштинова королева», а коли дізналася звідки дівчинка приїхала до Львова, стало усе зрозуміло, Марта мешканка міста з чудовою назвою Бурштин.

Відкриваємо фабрику по виготовленню Новорічно-Різдвяних прикрас

Понеділок, 01 грудня, 2008
Сьогодні перший день зими і у повітрі відчутно запахло святами. Зовсім скоро Миколая, потім Новий рік (ну кудиж без президентської промови у новорічну ніч ;) ) а потім Різдво і Йордан.

Скоро скоро Миколай

Четвер, 27 листопада, 2008
Цього року ми вирішили відійти від традиційного збору коштів на подарунки дітям і зробити подарунки відділенням , а саме встановити плоскі телевізори і відеомагнітофони в палатах

Хай живе Надія

Четвер, 27 листопада, 2008
Надійці Дісько (18 років) потрібно 22.5 тис грн на ТКМ (приблизна вартість необхідних препаратів по цінам на 20.11.08)