Новини

Сімейство котиків на Дністерській 27:).

Середа, 17 липня, 2013
Проводячи протягом тижня заняття із виготовлення котиків, ми із кожним днем дивувались все більше й більше: ніби й техніка створення є не важка, і матеріал - не із найоригінальніших, бюджет - доволі скромний… А ось реакція діток показала нам, що ці моменти зовсім не важливі: такого запалу та енергійності ми не бачили від них давненько:). Особливо це стосувалось діток із відділення гематології та хірургії Львова. Та найбільше їм імпонувала ідея із створенням сімейства котиків, а не лише однієї тваринки. Вони довго обдумували:« Кого ж краще виготовити- маму і синочка чи братика й сестричку?» і т.д. Саме тому їхні роботи і вийшли неповторними, адже кожен із діток придумав власних цікавих персонажів.

Мазурик Соломія – потрібна допомога.

Вівторок, 16 липня, 2013
Знайомтесь - ця крихітка наша нова підопічна.

Микола Губін - 6500 гривень на меронем.

Вівторок, 16 липня, 2013
Знову низькі аналізи, знову потрібен дорогий препарт.

Меморандум про співпрацю

Вівторок, 16 липня, 2013
Благодійний Фонд «Крила Надії» і МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» підписали меморандум про співробітництво з метою реалізації соціальних і благодійних проектів.

Декорування шпонованих шкатулочок:)

Вівторок, 09 липня, 2013
Ну що ж таке придумати, аби наступне заняття було цікавим та за рівнем складності ні в чому не поступалось попередньому? Вічне запитання, яке неодноразово переймає нас одразу ж по завершенню творчого в суботу! Цей тиждень був особливо напруженим у даному плані:). Та як відомо, у таких випадках на допомогу приходить креативне вирішення проблеми. Ось і у нас з’явилась наступна ідея: «А що, якщо скомбінувати дві дуже вдалі, на думку діток та волонтерів, тему?». І тут одразу згадались два найбільш яскраві та емоційно насичені заняття: оздоблення шкатулочок та кошиків. З першого ми взяли власне основу - шкатулки, а з другого – спосіб та матеріал декорування.

Маленька красуня Аллочка Жвірко.

Вівторок, 02 липня, 2013
Цю маленьку красуню звати Алла. Їй 3 рочки, вона дуже кмітлива, весела та комунікабельна дівчинка, гарна, добра і вихована, творча та здібна. Мабуть, радості та гордості батьків не було б меж, якби не прикра хвороба. У Аллочки гемангіома правої щоки – доброякісна пухлина, яка спотворює половину личка дівчинки.

Листівка для друга:).

Вівторок, 02 липня, 2013
У кожного із нас є близька людина, друг чи просто хороший знайомий, який народився влітку. Для такої важливої події завжди актуальною буде власноруч зроблена листівка, що стане приємним подарунком, адже такої не знайдеш на жодному прилавку магазинів, і що найважливіше – в неї вкладено душу. Отже, цього тижня ми вирішили виготовляти відкритки.

Допоможіть уникнути пересадки! (Від 1.07.2013. - на даний момент кошти зібрано. Дякуємо!)

Четвер, 27 червня, 2013
Вадимчик Німас найменший з наших підопічних. Малюку лише 6 місяців і він вже встиг перенести операцію та довести всім, що він міцний і життєлюбний хлопчик!

Хто проживає на дні океану?:)

Середа, 26 червня, 2013
Окрім кумира всіх наших діток, Спанч Боба? Звісно ж рибки:). Це тваринки-рекордсмени на наших творчих, адже серед усіх створінь на заняттях їх можемо побачити найчастіше. І яких тільки технік та стилів ми не застосовували при їхньому виготовленні! Цього разу настав час для креп-паперу. Створюються вони за дуже схожим способом, як сови із гофропаперу. Тому багато діток чудово володіли матеріалом. А рибки вийшли у них надзвичайно красивими!