Новини

Владиславчик дуже хоче провести зимові свята вдома!

Четвер, 30 листопада, 2017
Владиславчик Калакун - один із наймолодших і водночас найважчих наших пацієнтів.

«ІТ-Миколай 2017!»

Середа, 29 листопада, 2017
Кінець листопада, майже зима, а отже – час готуватись до свята Миколая! Цього року стартує шоста акція «ІТ Миколай» спільно з ІТ-спільнотою Львова, щоправда, акція вже давно вийшла як за межі Львова, так і за межі ІТ!

Олежик Казмірук – ТКМ відбулась!

П'ятниця, 24 листопада, 2017
Вчора сталася надзвичайна подія в житті Олега Казмірука – йому пересадили кістковий мозок від неродинного донора!

Одна на 100 000

Четвер, 16 листопада, 2017
У Софійки Федевич рідкісне спадкове захворювання — тирозинемія. За статистикою таких дітей, як вона, 1 на 100 000. Але хіба можна вимірювати життя дитини статистичними обчисленнями?

Життя після пересадки або Такролімус і з чим його «їдять».

Середа, 08 листопада, 2017
Це Женя Лубянцева. Женічці 2.5 роки, і в цій веселій і активній дівчинці вже просто неможливо впізнати ту жовтеньку, худеньку малечу з дуже великим животиком, якою вона була від народження.

Найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні

Четвер, 02 листопада, 2017
Якісна медицина неможлива без якісного медичного обладнання. Хірург може бути суперталановитим і супердосвідченим, але якщо під час операції йому на голову падає операційна лампа, чи в найвідповідальніший момент відмовляє спеціальний насос, то шанс врятувати пацієнта суттєво зменшується. Сучасне медичне обладнная допоможе рятувати життя найменшим львів'янам.

Особливе харчування для особливих дітей

Вівторок, 31 жовтня, 2017
Далеко не всі хвороби виліковні. Це сумна реальність. Страшні слова, які для багатьох людей є цілком незрозумілими (хоспіс, паліатив, інкурабельний), для інших – вже невід'ємна частина їхнього життя. І серед наших підопічних є діти, які потребують особливого лікування, що зробить їхню невиліковну хворобу не такою болісною.

Геманалізатору бути!!!

Понеділок, 30 жовтня, 2017
Ура! Сьогодні поставлений останній підпис на угоді і через півтора місяці наша дитяча онкогематологія отримає суперпупермегакрутий хемілюмінесцентний аналізатор.

Хвороба не перешкода для таланту

П'ятниця, 27 жовтня, 2017
КОШТИ ЗІБРАНО! Дякуємо Цюк Н.І. Такі діти, як Марійка Михайльонка, без перебільшень, майбутнє України.

Обстеження для малого непосиди!

Середа, 25 жовтня, 2017
Травень, червень, липень, серпень… Час летить невпинно! Швидше, ніж летить час, ростуть, хіба що, чиїсь діти :) Наприклад, маленький Арсен Логінов, він вже зовсім навіть не маленький, а цілком дорослий! І йому прийшов час знову їхати на обстеження.