Новини

«Run the World. Львівська десятка».

Четвер, 30 серпня, 2018
Львів відкритий для світу, здорового способу життя та добрих справ!

Хочу додому!

Понеділок, 27 серпня, 2018
Останні два місяці цього чудового літа Миколка провів не на морях чи в горах, вдихаючи чисте повітря, і навіть не у своїй кімнаті вдома, серед люблячої родини. Останні два місяці домом для хлопчика стала лікарня Охматдит.

Інфузомат - не розкіш, а необхідність.

Понеділок, 20 серпня, 2018
Коли дитина з важким захворюванням потрапляє у лікарню,їй вливають дуже важкі, інколи токсичні ліки. Все має бути точним до ідеалу. Тому що будь яка похибка може коштувати надто дорого.

Врятувати рядового Дмитра: Меронем

Середа, 01 серпня, 2018
Давненько наш рядовий не був у лікарні. Але його стан не дає йому інших варіантів, аніж заступити на лікування у стаціонарі.

Принцеса, що мріє стати лікарем.

Понеділок, 23 липня, 2018
Маленька принцеса Айсель добра і весела дівчинка, вона мріє бути лікарем, коли виросте, щоб лікувати інших діточок, а наразі активно лікує ляльок і батьків, робить їм уколи і дає ліки, бо вже добре розуміє, на скільки вони потрібні!

Надія для Ромчика Роїка!

Вівторок, 17 липня, 2018
На початку серпня, а точніше 5 числа, Ромчика чекають в Польші, в Центрі здоров’я дитини. Це буде планове обстеження у невролога і ми чекаємо його із завмиранням серця. Чому так? А тому, що кілька місяців тому відбулось справжнє диво!

Другий шанс для Христі: повторна ТКМ.

Вівторок, 10 липня, 2018
Христі Страдомській 15 років і декілька останніх місяців вона живе у лікарні. В неї рідкісне генетичне захворювання, через яке страждає її імунна система. І навіть звичайна інфекція може призвести до неминучих наслідків.

Радість руху – це життя!

П'ятниця, 06 липня, 2018
Красуня, студентка, молодчинка, невиправна оптимістка і майбутній реабілітолог – це все про Настю Солтис, тендітну дівчинку з сяючими очима і не впевненими рухами. У Насті торсійна дистонія, що призводить до спастики м’язів, ускладнення рухів і мовлення. Насті двічі на рік потрібно робити ін’єкції батоксу – саме він розслабляє м’язи і дарує дівчинці таке омріяне полегшення…

Олежик Політило. Як би ж все було просто…

Середа, 04 липня, 2018
Два місяці тому всі ми разом подарували шанс і надію одному незвичному хлопчику. Семирічний Олежик опинився в дитячій гематології з важкою набутою апластичною анемією і йому терміново був потрібен Атгам. Рахунок буквально йшов на дні, бо аналізи стрімко погіршувались і хвороба не давала зволікати… Та навколо хлопчика зібралося стільки небайдужих людей, що він отримав свої ліки вчасно. Це була велика радість і така потрібна перша перемога!

28 чарівних таблеток для Назара.

Середа, 04 липня, 2018
От би було добре, якби існували ліки від всіх хвороб, одна таблетка, так щоб прийняв її – і все пройшло! Як би було чудово! Дуже хочеться мріяти, що хоча б в далекому майбутньому так і буде. Але поки що панацеї не існує…