Новини

Ботокс для Насті або що може бути красивіше здоров’я?

П'ятниця, 03 березня, 2017
Насті 17 років, вона весела, усміхнена і дуже життєрадісна дівчинка! За її посмішкою зовсім не видно ні напружених м’язів, ні спастики шиї, ні судом. Лише, якщо придивитись, то стає помітно, що цій сонячній дівчині важко ходити та координувати свої рухи.

Король Тарас – я дуже хочу вирости!

Вівторок, 28 лютого, 2017
Пам’ятаєте маленького хлопчика з сором’язливою усмішкою? Так, це Король Тарас. Тільки насправді він зовсім не маленький, а цілком навіть дорослий, однак, через низький зріст і тендітний стан і не скажеш, що йому вже майже 15 років!

Паклітаксел для Любомира – ще бракує зовсім трошки!

П'ятниця, 24 лютого, 2017
Усім вітання від Любомира Гадяка – хлопець продовжує лікування і щиро дякує всім вам за допомогу!

Перевести подих!

Середа, 22 лютого, 2017
В принципі,інгалятор має бути у кожному домі, де є діти. Адже, вони, як ніхто інший підхоплюють респіраторні захворювання. А коли у дитини муковісцидоз — це ОБОВ'ЯЗКОВИЙ атрибут лікування. Більше того, тут не підійде будь який небулайзер, а саме — Pari boy.

Удич Іванко – термінова операція!

Вівторок, 21 лютого, 2017
Критачна ситуація сталася в Удича Іванка – у малюка рецидив і він знову у лікарні. Та найстрашніше навіть не це! Всіх шокувала локалізація метастазів – у Івасика величезна пухлина в мозку…

Скромний хлопчика з великим серцем!

П'ятниця, 17 лютого, 2017
Це Любомир Гадяк – майбутній автомеханік і добрий друг тварин! Він дуже любить тваринок, вдома дружньо живуть кіт і хом’як ;) Та хлопець не лише намагається збирати безпритульних котиків і песиків – він шукає їм новий дім і люблячих господарів.

Спецхарчування для дуже особливих маленьких пацієнтів!

Середа, 15 лютого, 2017
Хоспіс, паліатив, інкурабельний... Слова, які для багатьох людей є цілком незрозумілими, коли для інших — це невід ємна частина їхнього життя.

КТ для нашого Юрчика!

Середа, 08 лютого, 2017
Чи Ви знаєте, що таке ателектаз легень? Це дуже кепський стан, що полягає у спаданні легені, при якій спостерігається гостра дихальна недостатність.

Андрійко Сас – день 11+ і понад 200 тисяч боргу!

Вівторок, 07 лютого, 2017
Минув тиждень, від тоді як ми тішились за Андрійка, що ТКМ від неродинного донора відбулась, що на день 4+ все йде за планом, що температури вже нема, і що хлопчик загалом почуває себе краще. Так є і зараз! І ми продовжуємо тримати кулачки за Андрійка і бажати йому швидкого одужання!

Коли зламався життєво необхідний апарат

Середа, 01 лютого, 2017
Зараз двом нашим підопічним терміново необхідні інгалятори,тому що їхні вийшли з ладу.