Новини

Львівські новини – потрібна допомога нашим хлопчикам!

Понеділок, 25 лютого, 2013
Одразу троє львівських хлопчаків потребують нашої допомоги у боротьбі з низькими аналізами.

52 тисячі гривень за тиждень – встигнемо?

Понеділок, 25 лютого, 2013
Ломазі Тарасу потрібна операція на відкритому мозку вартістю 110 000 гривень (11 000 Євро). Відбудеться вона у клініці Дебрицену наступного тижня, точніше – 6 березня, а ще точніше, відбудеться, якщо будуть кошти.

Акція «Надія Є!» до дня онкохворої дитини.

Середа, 20 лютого, 2013
15 та 16 лютого, як і кілька років поспіль, у Львові та Трускавці, а цього року ще й у Стебнику, Бориславі та Дрогобичі, відбулася благодійна свічкова акція до міжнародного Дня онкохворої дитини «Надія Є!»

Ми це зробили!!! Або лазер для цитофлуориметра.

Середа, 20 лютого, 2013
У ЗУСДМЦ знову запрацював цитофлуо риметр – цей апарат відіграє ключову роль у діагностиці онкогематологічних захворювань, зокрема лейкозів та лімфом. Ці діагнози, нажаль, досить часті серед наших підопічних і вимагають дуже швидкої діагностики та невідкладного лікування.

Климочко Ромчик – потрібна повторна ТКМ.

Вівторок, 19 лютого, 2013
Надзвичайно важко і боляче описувати ту ситуацію, яка склалась у Ромчика Климочко. Хлопчик вже кілька місяців перебуває у відділенні трансплантації київського Охматдиту, куди він приїхав на планову перевірку, а залишився… на повторну ТКМ...

Як діти із ЗУСДМЦ декорували скриньки:)

Вівторок, 19 лютого, 2013
Скриньки, скільки маленьких таємниць та просто красивих речей вони можуть приховати у собі; а у скількох казках та легендах згадуються ці вироби, усіх й не злічити! Ось і ми захотіли собі як мінімум по одному такому). Враховуючи те, що на цьому тижні увесь світ святкував день Валентина, ми продовжили сердечну епопею і декорували скриньки вищезгаданої форми за допомогою бісеру та стрічок. Та місце знайшлось і для круглих коробочок. Діти були в захваті від ідеї оздоблення, а ми - від їхніх робіт.

Акція "Надія Є ! "

П'ятниця, 15 лютого, 2013

35000 гривень для Софійки Кричун.

Середа, 13 лютого, 2013
Знайомтесь, це Софійка Кричун. Дівчинка проходить лікування в Чернівцях і готується до родинної ТКМ в Київському Охмадиті. Донором буде братик.

Незвичні валентинки:)

Вівторок, 12 лютого, 2013
Щирість, відкритість, бажання дарувати любов та радіти навколишньому світу - ті якості, якими володіє маленька дитина, завдяки великому-великому сердечку! Десь такому за величиною, яке ми створювали на цих вихідних:). А тему приурочили, звісно ж, до дня святого Валентина. Для цієї роботи ми застосували гофропапір, двосторонній скотч та картон.