Новини

Коломіцин...

Четвер, 24 березня, 2016
Напевно, після цього слова вже можна не продовжувати. Бо і так зрозуміло, що ідеться про чергові проблеми, пов'язані з ним.

Квіти із креппаперу та іграшки із фетру!:)

Четвер, 24 березня, 2016
Протягом кількох останніх тижнів у відділенні хірургії та гематології — діток небагато. Один карантин плавно переходить в інший... Ми, все ж заходимо в гості до малят, роздаючм матеріали для роботи у палатах.

Леськів Нестор – 5400 на Вінорельбін!

Вівторок, 22 березня, 2016
Нестор надзвичайно цікавий, активний, емоційний та говіркий хлопчик :) Він цікавиться абсолютно всім, з чим йому доводилося стикатись - математика, малювання, трудове навчання, бойовий гопак, гра на флейті, гурток «Юного техніка» і збирання моделей літаків, і все, що б ми не робили з дітками на творчих заняттях йому до наснаги!

Юліана Палюк – Ювенільний ревматоїдний артрит.

Понеділок, 21 березня, 2016
Юліана маленька дівчинка, учениця 4 класу, красуня і відмінниця. А ще, завдяки їй ми, на жаль, дізнались про ще один важкий дитячий діагноз - Ювенільний ревматоїдний артрит, скорочено ЮРА. Що таке ЮРА? Коротко – це скутість руху, біль, затримка росту, постійні приймання ліків і дуже часті відвідування лікарні. А ще – це дуже великі суми на лікування.

Володя Штабура – терміново 3880,00 на карбоплатин!

Четвер, 17 березня, 2016
Володя Штабура завтра має розпочинати 2 блок хіміотерапії, та сьогодні виявилось, що залишки препарату Карбоплатин, які були в лікарні, вже фактично використані на нового маленького пацієнта… А Володі треба 3 флакони по 450 мг.

Інгалятор для Софійки Миколюк!

Вівторок, 15 березня, 2016

Крижанівська Василинка – дуже потрібна допомога!

Вівторок, 15 березня, 2016
На жаль, до нас знову повернулась Василинка. Ні, звісно, ми раді, дізнатись, як у неї справи, як життя і все таке. На жаль – тому що їй знову потрібна наша допомога, а отже, не все добре…

Пульмозимокатастрофа!

Понеділок, 14 березня, 2016
Сьогодні троє дітей терміново потребують цього препарату, проте купити його немає за що! Але для кожної він "горить" і потрібний на "вже"!

Микола Писанчин – кошти зібрано!

Понеділок, 14 березня, 2016
Хочеться зробити маленькою традицією починати тиждень з хорошої новини:) От і сьогодні хочемо переказати вам палкий привіт і величезне ДЯКУЮ від Миколки Писанчина.

БЕЗУС ІГОР: на одинці з хворобою.

П'ятниця, 04 березня, 2016
А знаєте, що найстрашніше? Не коли бракує коштів на ліки, чи навіть, коли препарат відсутній у продажі на Україні! А коли пацієнт здався і не хоче боротись за своє життя...