Новини

Громадський проект "Допоможи дитині здолати рак" №235 .

Вівторок, 03 листопада, 2020
Щороку більше 30-ти дітей у Львові потребують операцій з видалення пухлин мозку чи хребта. Зараз частину цих операцій неможливо провести у нас через відсутність спеціального обладнання, тому родини змушені їхати закордон для порятунку своїх дітей.

Термінова збірка!

Понеділок, 26 жовтня, 2020
Через стрімке зростання кількості хворих на ковід маємо багато запитів на кисневі концентратори, як від наших підопічних, так і лікарень. Хворих більшає, кисневих точок не вистачає!

Діти зі СМА:Юрчик Клюс

Понеділок, 19 жовтня, 2020
Коли святкували 10-й день народження Юрчика , то, мама жартома назвали його динозавром, бо ж для дітей із спінально-м’язовою атрофією (СМА, 1-го типу) це дуже поважний вік.

Food for child: про Вікусю.

П'ятниця, 16 жовтня, 2020
Вікуся і Аня – дві-зірочки сестрички, оточені увагою та турботою. Зазвичай старші піклуються про менших, але меншенька Аня у свої 2 рочки вже допомагає чотирічній Вікусі поїсти, дбайливо витирає їй личко серветкою та радо пропонує свої іграшки.

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу. Софійка

Четвер, 15 жовтня, 2020
Коли ми готували нашу Фотовиставка до Всесвітнього дня хоспісів та паліативу, то обрали Софійчине фото як титульне і стикнулися з цікавою реакцією глядачів: «ця дитина не схожа на важкохвору!» Власне, саме це ми і хотіли показати – коли в дітей з невиліковними хворобами буде належний догляд і підтримуюче середовище, вони матимуть комфортне життя та повноцінне дитинство.

Їжа для дітей: історія Софійки

Вівторок, 13 жовтня, 2020
Софії 17. Як і її однолітки, вона вільно серфить хвилями інтернету, переглядає кумедні чи пізнавальні відео на ютубі, спілкується в соціальних мережах.

Фотовиставка до всесвітнього дня хоспісів та паліативу

П'ятниця, 09 жовтня, 2020
Можливо, вони живуть по сусідству. За інших обставин ваші діти разом бігали б на майданчику чи влаштовували перегони на велосипедах. Але у вас не було нагоди познайомитися і дізнатися про їхні хобі, смаки та улюблених кіно-героїв.

Реформа служби крові.

Четвер, 08 жовтня, 2020
В Україні відбудеться реформа служби крові. Минулого тижня ВРУ проголосувала за важливий законопроєкт №3648 "Про безпеку та якість крові та компонентів крові".

Дефібрилятор для ЗУСДМЦ.

Вівторок, 06 жовтня, 2020
Днями ми передали у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр новий дефібрилятор, а сьогодні дізналися, що його вже вперше використали для порятунку життя дитини.

Унікальний лапороскопічний інструмент вже у ЗУСДМЦ

П'ятниця, 18 вересня, 2020
Впродовж 10 місяців тривав проект по вибору, збору коштів, придбанню, поставці і апробації лапароскопічного обладнання для онкохірургії Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, і от воно вже в лікарні і на ньому проведено першу складну операцію!