Новини

Акція 30/30: як можна долучитися?

Четвер, 28 березня, 2019
Завдяки регулярним платежам ми придбали необхідні препарати для дітей із гематологічного та хірургічного відділень лікарні.

Французькі студенти передали допомогу дітям, які хворіють на муковісцидоз

Вівторок, 26 березня, 2019
Благодійники привезли до лікарні 6 інфузоматорів та розхідні матеріали.

Олег Пилипчак та Меланія Оніщук потребують вашої допомоги

Вівторок, 26 березня, 2019
Раніше ми уже знайомили вас із нашими підопічними: Олегом Пилипчаком та ще зовсім маленькою Меланією Оніщук. Їхні історії - різні, але об'єднані великим бажанням обох жити повноцінним життям.

Наші волонтери провели творче заняття для дітей у лікарні

П'ятниця, 22 березня, 2019
Разом з маленькими пацієнтами Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру волонтери виготовляли пташенят із ниток.

Стартує Школа лікарняного клоуна

П'ятниця, 22 березня, 2019
Ми оголошуємо про набір команди у Школу лікарняного клоуна, яка відбудеться 5,6,7 квітня. Лікарняним клоуном може стати кожен охочий.

Нирка для Олега Пилипчака

Вівторок, 12 березня, 2019
Він хоче жити звичайним життям і мріє подорожувати з друзями. Але зараз його подорожі окреслені єдиним маршрутом: село-лікарня, лікарня-село.

Яна Козуб

Четвер, 28 лютого, 2019
Сьогодні, у Міжнародний день боротьби з орфанними захворюваннями, ми хочемо поділитись з вами історією про однорічну Яночку Козуб.

Єдиний шанс на життя - ТКМ за кордоном

П'ятниця, 22 лютого, 2019
Дем’янчику Дудок 4 місяці і він змушений боротися із рідкісним раком крові. Єдине, що може врятувати його життя – це кісткова трансплантація мозку (ТКМ) за кордоном.

ДИХАЙ!ЖИВИ!

Понеділок, 28 січня, 2019
10 місяців тому народилась дуже бажана і особлива дівчинка - Сашенька Гуленко, донечка справжнього героя і учасника бойових дій.

Ліки для особливих дітей.

Середа, 23 січня, 2019
До нашої традиційної рубрики “Особливе харчування особливих дітей” ми з впевненістю додаємо нову стабільну потребу “Ліки для особливих дітей”. Пацієнтам з дитячого мобільного хоспісу завжди потрібно безліч медикаментів. І їхня наявність для них - життєва необхідність!