Новини

2231 гривень для принцеси Софійки Миколюк.

Вівторок, 24 березня, 2015
Пригадуєте нашу статтю про те, що ми все ніяк не можемо купити концентратор для Софійки? Так ось, історія продовжується. І бракує вже зовсім трішки .

6600 на флударабін для Владислава Балакунця.

Понеділок, 23 березня, 2015
Зовсім недавно повернувся до лікарні Владік Балакунець. Ми добре пам’ятаємо Владіка, та цій зустрічі зовсім не раді, бо хлопчик повернувся з рецидивом…

Віталік Бензак. Реактиви!!!

Понеділок, 23 березня, 2015
Так і не змогли ми забезпечити Віталіка Бензака такими необхідними реактивами для визначення рівня метотрексату.

8 277 гривень і всього 4 дні

П'ятниця, 20 березня, 2015
За невеликий термін вдалось зібрати 7 233 гривні, проте це лише половина з того, що потрібно на понеділок.

Малюнки на полотнах:).

П'ятниця, 20 березня, 2015
Цієї суботи наші малята, як справжні художники, малювали на полотнах. Обмежень конкретною темою не було, тому вони дали волю своїй фантазії і втілили на карнинах цікаві ідеї та нестандартні ідеї. Якими ж вийшли малюнки дітей з Дністерської 27 дивіться далі.

107 160 гривень для Безуса Ігорка!

Понеділок, 16 березня, 2015
Як тільки у моєму телефоні висвітлюється дзвінок від Безус, знаю – буде не просто і дуже дорого. Ігорчик у нас – дуже дорогий хлопчик. Та цього разу кошторис перевершив навіть наші припущення...

ІТ-Миколай 2014 – підсумки.

Неділя, 15 березня, 2015
Цього року ми втретє проводили спільну з львівським ІТ акцію «ІТ-Миколай 2014». У нас були досить амбітні плани, однак, не зважаючи на кризу та війну, завдяки всім вам, нам вдалось реалізувати майже все задумане, а іноді і трошки більше!

МРТ двом малюкам! Допоможіть оплатити.

Субота, 14 березня, 2015
Є у хірургії ЗУСДМЦ двоє малюків – хлопчик і дівчинка – Любочка і Володя яким настав час пройти планові МРТ голови та хребта з контрастуванням.

Вшивний катетер для Дмитрика!

Субота, 14 березня, 2015
«Дуже-дуже» в усіх відношеннях потрібен вшивний катетер Бровіак для Николишина Дитрика, що лікується у львівській гематології!

Шот Микола – якось все дуже сумно…

Четвер, 12 березня, 2015
Все сумно… Якесь таке загальне враження склалось у мене після розмови з мамою хлопця. Бо Миколине життя – це «дім – лікарня», «лікарня – дім», «діаліз-компа’ютер», «комп’ютер-діаліз», а між ними безкінечні прийоми безкінечних медикаментів…