Новини

Кусудама це...

Четвер, 16 липня, 2009
Кусудама (японською – лікарська куля) – один з найдавніших декоративних традиційних японських виробів у техніці оригамі. «Кусурі» японською мовою означає «ліки», «тама» – «куля». Отже, слово «кусудама» можна перекласти як «лікарська куля». Разом з тим, так називаються декоративні кулясті конструкції, зібрані з паперових квіток, розеток або збірних модулів іншої форми.

Останні новини з хірургії

Вівторок, 14 липня, 2009

Пластилінові хроніки

Четвер, 09 липня, 2009
Творче заняття в лікарні

Новини хірургії . Продовження

Четвер, 09 липня, 2009

Новини відділення хірургії

Понеділок, 06 липня, 2009
Мамчур Христинка, Сидоров Юра, Підкович Роман

Сюжет про Марту Сусуловську

Понеділок, 06 липня, 2009

День експериментального живопису

Четвер, 02 липня, 2009
У відділенні гематології в суботу ми проводили день експериментального живопису. Експеримент полягав у використанні нетрадиційних матеріалів які розмальовувались дітьми – гардин. Гардини кріпились на підрамник і відігравали роль полотна. Діти відчли себе справжніми художниками, бо в кожного з них було своє «полотно». Їх розмальовували акриловими фарбами в поєднанні з олійною пастеллю.

Термінова новина про Сусуловську Марту!

Середа, 01 липня, 2009
Сьогодні нам повідомили, що до завтрашнього обіду обов'язково потрібно оплатити 60 % вартості лікування.

Мамчур Христинка - знову потрібна допомога!

Вівторок, 30 червня, 2009
Христинка вчора повернулася з Києва, куди вона їздила на обстеження. В Києві вони пробули два дні, з 9 ранку і до вечора доводилося сидіти в лікарні, але Христинка встигла і погуляти, і в зоопарк сходити. Київ їй дуже сподобався, але «в гостях добре, а удома краще» - це точно про Христинку!.

Підкович Роман – потрібно 5040 гривень на граноцит!

Вівторок, 30 червня, 2009
В суботу Ромка весело відгуляв випускний і в понеділок повернувся в лікарню. Вчора почав останній блок хімії. Відчуває себе добре, в лікарні з ним тепер весь час сестричка – у неї канікули. Виглядає Ромчик теж добре, все-таки звістка про те, що він повільно, але впевнено йде на покращення, зробила з Ромки абсолютно іншого хлопчика, усміхненого, товариського, і дуже красивого.