Новини

Назарчик Трегуб – 4300 грн, щоб заступити з понеділка на хімію.

Вівторок, 26 березня, 2013
У маленького Назара з гематології справжнє свято – хлопчика на тиждень відпустили додому!

Крейдяні творіння дітей із Дністерської 27:).

Вівторок, 26 березня, 2013
«Відкриваємо коробочку та обираємо собі крейду». І так, після цієї фрази, ми побачили широко розплющені сяючі оченята маляток. Ще би! Від такого кольорового вибуху, який можна було побачити, розгорнувши упаковку із пастелями, ніхто не встоїть!Таким чином ми помаленьку взялись за підвищення рівня захвату у діток:). Наступною ціллю, посталеною нами під час заняття, стало покращення показників радості та усмішок завдяки такій настанові«Розмалюйте крейдою листочок, а потім розтушуйте зображене пальчиками».. Останнє, напевно, було саме тим, чого так чекали усі присутні на занятті:). Руки, лице, одяг – усе кольорове та яскраве). Ну, як у справжніх митців!

Курницький Денис – продовжуєм лікування.

П'ятниця, 22 березня, 2013
Справи у Дениса Курницького не дуже, але наш маленький дослідник продовжує лікування. Дениско проходить інтенсивну хіміотерапію.

Нижник Василько – 4000 на МРТ.

П'ятниця, 22 березня, 2013
Історія Василька Нижника це історія надзвичайної мужності і недитячої віри та надії на краще. Він вразив нас з самого початку своїм оптимізмом, силою волі та прагненням жити.

Ростик Білошапко – дуже-дуже потрібна допомога!

Четвер, 21 березня, 2013
Білошапко Ростик закінчує блок хімії, сьогодні ще під крапельницею.

Бородинська Іринка – нова дівчинка у львівській гематології.

Середа, 20 березня, 2013
Ця красуня - Іринка Бородинська, новенька дівчинка у львівській гематології. В лікарні вона менше місяця, зараз проходять перший протокол. Іруся активна і весела дівчинка, тим важче їй у лікарняній палаті, далеко від друзів та рідних.

Черепаха Аха :).

Вівторок, 19 березня, 2013
Як хочеться літа! А особливо тоді, коли на дворі завірюха і снігу – по вуха:). Та коли до цієї спекотної пори року ще далеко, хоч пофантазуємо про неї. А якщо бути конкретнішими – помалюємо, зобразивши черепашок, мешканців теплих країв. Назвали тваринку «Черепаха Аха», позичивши назву із однойменного дитячого віршика. Під час заняття ми використовували ролотканину та акрилові фарби.

Львівські новини – Біовен, Грастим, Меронем!

Понеділок, 18 березня, 2013
Останні два тижня у всіх наших підопічних, не залежно від віку, одні й ті самі потреби і проблеми, різниця лише в кількості і вартості препаратів. І ось сьогодні, з понеділка, продовжуємо в тому ж дусі – знову потрібен Біовен моно для двох чарівних хлопчиків з львівської гематології – для маленького Дмитрика Піховича і дорослого Ростика Білошапко, та Меронем для Трегуба Назарчика, ще одного малюка з відділення.

Гемцитабін для Іванки Галечко.

П'ятниця, 15 березня, 2013
Дуже потрібна допомога чарівній і дуже скромній дівчинці з львівської гематології Іванці Галечко. Януся лікується ще з осені і зараз дівчинці потрібно заступати на черговий блок хіміотерапії, та є одна проблемка – немає ліків…

Решетняк Сергійко – кумедний малюк зі Львова.

П'ятниця, 15 березня, 2013
Знайомтесь – Сергійко Решетняк. Малюк є постійним джерелом веселощів і сміху на наших суботніх заняттях у лікарні, ну дуже вже малюк кумедний і цікавий, тільки глянеш у ці величезні оченята, і обличчя так і розпливається в посмішці :)