Новини

Скляночки, підставки для ручок та дитяча фантазія:)

Вівторок, 03 липня, 2012
Давненько ми на Дністерській не розписували скляних виробів. Тому вирішили надолужити пропущене, оздобивши скляночки. Окрім них на занятті можна було побачити і підставочки для ручок. Дітям така свобода вибору припала до душі і додала ще більшого запалу, аніж зазвичай. І таким чином прозорі, звичайні стаканчики за допомогою акрилу та маленьких креативних рученят перетворились на маленькі шедеврики. Розписували все, що відтворювало форму склянки – кружечки, підставки для ручок і т.д. Словом, матеріалів було на будь-який смак та вибір:).

Оксанка Шандерская - протипролежневі матрац і Ноксафіл.

Вівторок, 26 червня, 2012
На жаль, ніяк не можемо потішити хорошими новинами від Оксанки Шандерской.

Нижник Василь - 900 гривень на МРТ.

Вівторок, 26 червня, 2012
Василько проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ. Завтра у нього МРТ вартістю 900 гривень.

Коники-мотанки із гофропаперу:)

Вівторок, 26 червня, 2012
Створення коників сягає давніх часів, не загубилось воно і серед наших днів. Тому що вважається, що ці вироби приносять щастя людині та добробут у її оселю. Напевно, найпопулярнішим матеріалом для такого виду творчої роботи слугує солома. З нею діти із Дністерської не працювали, а замінили її на більш сучасну основу - гофропапір. Підміни і не зауважити, ну хіба дуже придивитись:). Мабуть, не лише матеріал з якого ми виготовляли тваринку, а й сама назва звучить цікаво – мотанки із гофропаперу. А ці вироби так назвали діти та батьки із Дністерської, тому тепер вони несуть саме таке найменування:).

Грастим для Сергія Чмирука.

Понеділок, 25 червня, 2012
Сьогодні мені зателефонував Сергій. Досі ми з ним ще не спілкувались і жодного разу не бачились. Спілкувались ми з татом, з мамою, з лікуючим лікарем. А сьогодні подзвонив сам Сергій, бо тато поїхав додому, а хлопцю потрібен грастим. Ще 3 флакона окрім 8 закуплених минулого тижня.

Нікіта Гарькавий - допоможіть пройти хіміотерапію.

Четвер, 21 червня, 2012
Завтра Нікіта починає курс мегадозовой хімії.