Новини

Львів разом проти коронавірусу

Четвер, 18 березня, 2021
Що здається неможливим для одного, для однодумців і просто небайдужих людей – справа часу. Рівно рік тому ми у Фонді прийняли рішення долучитися до боротьби з пандемією COVID-19. І протягом усього року разом з вами робили все, щоб мінімізувати наслідки поширення коронавірусу та бути корисними там, де більше нікому допомогти.

Новина, яка окрилює і дарує надію!

Вівторок, 16 березня, 2021
Міністерство охорони здоров’я здійснило повну передоплату (€ 145 тис.) за проведення трансплантації кісткового мозку нашого підопічного Олексійка Олексина в університетській клініці м. Верона.

Олексійко дуже хоче жити!

Понеділок, 15 березня, 2021
У свої шість місяців він уже – справжній боєць. Попри складний діагноз – рідкісне захворювання крові, яке атакує життєво важливі системи органів, малюк тримається і чекає на рятівну пересадку кісткового мозку. Це єдина можливість його врятувати.

Наш космічний корабель для дитячої нейрохірургії готується до старту!

Четвер, 11 березня, 2021
10, 9, 8, 7, 6… Юху! Космічний корабель для дитячої нейрохірургії розправляє крила і готується до запуску.

Час має значення

Четвер, 11 березня, 2021
Олексійкові дуже важливо до кінця березня потрапити в Університетську клініку міста Верони, де йому мають провести таргетну терапію та пересадку кісткового мозку.

1 500 000 гривень з бюджету області для дітей з хоспісу

П'ятниця, 05 березня, 2021
Завершуємо тиждень хорошою новиною!

У Олексійка дуже мало часу

Четвер, 04 березня, 2021
Олексійкові 6 місяців. У нього рідкісне захворювання крові, при якому єдиний шанс вижити — таргетна терапія та пересадка кісткового мозку.

48 150 грн. для дитячої реанімації

Середа, 03 березня, 2021
Кожен з нас, мабуть, був в ситуації, коли у найбільш невідповідний момент кабель у зарядки до мобільного чи в улюблених навушниках переставав працювати: перетерся дріт, відійшов контакт, зносилося гніздо. А тепер уявіть, що не працює кабель в датчика кисню чи кардіодатчика в дитячій реанімації, і які наслідки це може мати. Тут перерветься мелодія не у ваших вухах, тут під загрозою ціле життя.

Збір для Олексійка: зібрано лише 22% від потрібної суми!

Понеділок, 01 березня, 2021
Ми продовжуємо збір для Олексійка, якому негайно потрібно провести специфічну таргетну терапію та пересадку кісткового мозку.

28(29) лютого Міжнародний день рідкісних захворювань

Субота, 27 лютого, 2021
Для привернення уваги до потреб людей із рідкісними захворюваннями обрано 29-го лютого. Цей день в календарі зустрічається значно рідше за інші, як і рідкісні (орфанні) захворювання: одне немовля з 2000 народжується з недугою, яка суттєво впливатиме на його здоров’я та якість життя.