Новини

До мрії залишилось усього 30 000 $.

Вівторок, 12 березня, 2013
Ви пам’ятаєте чарівну дівчинку Тетянку Герасименко зі Львівщини? Наша красуня все ще чекає на пересадку кісткового мозку від неродинного донора, а вірніше, чекає на гроші.

Квіткова оранжерея у львівській лікарні:).

Вівторок, 12 березня, 2013
Хоч календар говорить нам, що вже настала весна, природа вирішила трішки «пожартувати» над нами, та принести зовсім не весняну погоду – мокрий сніг, що тільки потрапивши на землю, робив її кришталевою. Та ця ожеледиця ні на мить не позбавила дітей із ЗУСДМЦ весняного настрою. А тут ще й творче заняття із виготовленням трояндочок! Цієї суботи гематологія та хірургія нагадували оранжерею. Діти разом із мамами «виростили» багато квіток, для цього їм не потрібні були ні водичка, ні сонячні промінчики, а лиш натхнення, креп-папір та дротики.

Львівські новини.

Понеділок, 11 березня, 2013
Ми знову потребуєм допомоги...

Тарас Ломага – операція відбулась! Спасибі всім!

П'ятниця, 08 березня, 2013
В середу 6 березня в клініці Дебрицену, Угорщина, прооперували Ломагу Тараса.

Бандурович Дем’ян вже в боксі. Подтрібна підтримка!

П'ятниця, 08 березня, 2013
Цього тижня Дем’янчик Бандурович зайшов в бокс. Він готується до повторної авто-ТКМ і якщо все буде добре, в понеділок-вівторок йому переллють клітини і для малюка знову настане день «0».

Тарас Артишко – весна, березовий сік та 10000 на препарати!

П'ятниця, 08 березня, 2013
Наші діти всі особливі, кожен має різні вподобання і чимось цікавиться, хтось обожнює футбол, хтось малює, хтось любить комп’ютерні ігри, хтось без тями від конструкторів, а хтось, як Тарас Артишко, займається танцями і чекає весни, щоб збирати березовий сік :)

Багатофункціональні рукавички у ЗУСДМЦ:)

Вівторок, 05 березня, 2013
Цієї весняної суботи діти із гематології та хірургії Львова створювали веселі рукавички, і проявили креативність не лише у їхньому оформленні, а й пошуку призначення цих виробів: комусь вона стане незамінним «помічником» на кухні, для когось – першим кроком для ляльково-театральних починань, інший же просто воліє повісити її на стіні, аби вона прикрасила його палату, хтось створив рукавичку для того аби … розпороти її:). І це ще не повний перелік ідей від дітей та їхніх батьків. Для її виготовлення нам стали у пригоді фетр, пластмасові голочки, нитка та двосторонній скотч:).

Грастим, Нейпоген, Біовен…

Середа, 27 лютого, 2013
У Львові дуже потрібна допомога. У половини наших дітлахів або «завалились» показники, або погрожують «завалитись» з дня на день!

І знову рибки:)

Вівторок, 26 лютого, 2013
Орігамі - мистецтво складання паперу. Та до заняття цього тижня воно в мене асоціювалось лишень із словом «стрес»(в силу особистого досвіду):). Зарікаючись більше не проводити заняття використовуючи цю техніку, собі ж на здивування було обрано тему «Модульне орігамі», а конкретніше - складання рибок. І як виявилось, вибір був правильним – діти із Дністерської швидко вловили усю суть роботи і з легкістю створили підходну красуню, дехто й не одну! І це при тому, що майже всі займались такою діяльністю вперше.