Новини

Гарькавий Нікіта – допоможіть пройти ПЕТ.

Середа, 25 червня, 2014
Пам'ятаєте Нікіту :)

Ростик Білошапко. «Ургентно, на сьогодні».

П'ятниця, 20 червня, 2014
Мій сьогоднішній робочий день розпочався з дзвінка. Зателефонували з лікарні, лікуючий лікар Ростика Білошапко і ангел-охоронець наших маленьких і великих…

Лейковорин для Буйни Юрчика – 1001 гривня!

Четвер, 19 червня, 2014
Юрчик Буйна – маленький пацієнт львівської хірургії.

Бісерні деревця:)!

Вівторок, 17 червня, 2014
Протягом місяця ми проводили доволі спокійні, прості заняття, що не вимагали від дітей якоїсь особливої винахідливості, наполегливості та активності. Навіть трішки нуднувато стало… Ось ми і вирішили виготовити дерева з бісеру. Тому що для їх створення і справді треба неабияк постаратись та зосередити увагу саме на роботі, аби воно вийшло гарним та великим.

Білошапко Ростик – все спочатку.

П'ятниця, 13 червня, 2014
Дуже сумним виявився початок літа для нашого Ростика Білошапко. Хлопець повернувся в лікарню з рецидивом. Це стало важким ударом і для хлопця, і для батьків і для нас. Ростик тільки почав звикати до нормального життя і знову лікарняна палата і хімія.

Просте орігамі на Дністерській 27!:)

Середа, 11 червня, 2014
Зазвичай слово "орігамі" викликає досить передбачувану реакцію серед наших діток: " У мене точно не вийде!", "Я не зможу". Такі та багато інших фраз почули і цього разу. Проте ми вкотре переконали малят із гематології та хірургії Львова, що у цій техніці нічого складного немає. Вони перевірили свої орігамі вміння, створюючи котиків та песиків.

Тетянка Дзюба – і знову Віфенд!

Понеділок, 09 червня, 2014
Наша тендітна і водночас сильна дівчинка Тетянка Дзюба продовжує боротись з рецидивом – цієї весни дівчинка повернулась в гематологію ЗУСДМЦ. Таня пройшла перший блок протоколу і увійшла в ремісію.