Новини

ФКУ катастрофа!

Середа, 05 листопада, 2014
Щойно відбулась розмова, якої я дуже боялась. До мене подзвонила мама, дитина,якої хворіє на фенілкетонурію. Вона хотіла взнати зовсім просту інформацію: скільки вже вдалось зібрати грошей на спецхарчування для діток із цим діагнозом. «65 гривень замість 58 417»… Опісля почутого вона, неначе втратила дар мови і довго мовчала. Мабуть набиралась сил аби задати одне єдине запитання «Що ж нам тепер робити?».

Казкова красуня Башмат Юлія.

Вівторок, 04 листопада, 2014
Ця стаття особлива, тому що написана не нами, а дівчиною, яка потребує Вашої допомоги.

Магнітики на холодильник:).

Вівторок, 28 жовтня, 2014
Цієї суботи ми разом із дітьми, що проходять лікування у відділенні гематології та хірургії Львова виготовляли магнітики. Тема виявилась не лишень красивою, але й корисною:). Тепер холодильники маленьких творців прикрашатиме симпатичний власноруч створений сувенір.

Затишшя на рахунках: Кекух Злата, Веремчук Ганна, Каптованець Дмитро, Берко Віталік.

Вівторок, 28 жовтня, 2014
Ці четверо дітей такі різні, як за віком так і вподобаннями. Але є те, що сьогодні їх об’єднало – діагноз муковісцидоз, потреба у Пульмозимі та брак коштів на лікування…

Ситуація SOS:харчування для дітей із фенілкетонурією!

Понеділок, 27 жовтня, 2014
Надзвичайно критична ситуація склалась у маленьких пацієнтів із діагнозом фенілкетонурія! Безбілкова суміш, яку вони приймали все життя не пройшла тендер… Її замінено на ФКУ-2. Проте пройде багато місяців, поки все нормалізується на законодавчому рівні. Батьки - у відчаї, тому що сума на два тижні прийому харчування звучить нереально величезною не лишень для них, а й боюсь це друкувати… для нас... Для 25 дітей із львівьскої лікарні – це 147 300 гривень. Вживати його малюки повинні по життєво… Ну що ж, звучить як новий повноцінний проект фонду.

13 500 гривень для сором’язливої красуні Гавриш Алінки!

Понеділок, 27 жовтня, 2014
Анілочка знову на плановому лікуванні у ЗУСДМЦ, і їй дуже потрібні дороговартісні ліки…

Ференц Богдан – дуже потрібен вшивний катетер Бровіак!

П'ятниця, 24 жовтня, 2014
Богданчик – наш «новенький», у лікарні він лише три тижня. Весь цей час малюка обстежують, вливають кров і компоненти, лікують простуду, з якою хлопчик потрапив до відділення і чекають підтвердження діагнозу та початку хіміотерапії.

Нижник Василько – Темодал, Іринотекан і 14 тисяч гривень…

П'ятниця, 24 жовтня, 2014
Дуже-дуже все важко і сумно відбувається у Василька Нижника. Лікування триває два з половиною роки, весь цей час хлопчик носить ортопедичний комірець і майже весь час лежить. На щастя, Василько може ходити, та через ураження шийного відділу хребта хлопчику потрібно берегтися, більше лежати, бо хребці дуже крихкі.

Осінній скрапбукінг:).

Середа, 22 жовтня, 2014
Виготовлення листівок – актуальна тема у будь-яку пору року, тому що завжди знайдеться важлива подія із якою хочеться привітати близьких та дорогих собі людей. Ось, наприклад, день народження! Та й взагалі, навіщо шукати причину, аби комусь зробити подарунок?:) Діти із гематології та хірургії Львова оздоблювали відкритки листям й іншими сезонним декором, аби навіяти атмосферу осінньої пори року.

І знову про Пульмозим… Каптованець Дмитро.

Четвер, 16 жовтня, 2014
Неординарному хлопчику Дмитру Каптованцю дуже необхідний препарат Пульмозим, тому що його легені повністю забиті в’язким секретом. Йому надзвичайно важко дихати, а тим паче бути активним…