Новини

Об'єднуємось в бородьбі з коронавірусом!

Середа, 25 березня, 2020
БФ «Крила надії» спільно з іншими благодійними організаціями, волонтерами, громадськими активістами, медиками та Департаментом охорони здоров’я Львівської ОДА об’єдналися у центр оперативного реагування на виклики, пов’язані із боротьбою з вірусною інфекцією COVID-19.

Ми продовжуємо роботу!

Вівторок, 24 березня, 2020
Незважаючи на карантин, БФ "Крила надії" продовжує роботу за всіма медичними напрямками у звиклому режимі

350 тис. грн. на проект"Дихай!Живи!"

Вівторок, 24 березня, 2020
Наш проект «Дихай, живи!» допомагає дітям хворим на муковісцидоз закупівлею спеціального обладнання – інгаляторів та кисневих концентраторів.

Львів приймає виклик у боротьбі з коронавірусом

Четвер, 19 березня, 2020
Досвід інших країн показує, що стрімке зростання кількості хворих – лише питання часу.

Львове, час для консолідації зусиль настав!

Неділя, 15 березня, 2020
Від того, як швидко зреагуємо зараз, залежить, як пройдуть в нас наступні півтора місяці.

Дякуємо усім, хто долучається до проекту «Їжа дітям»!

П'ятниця, 13 березня, 2020
Минулого тижня завдяки незмінній підтримці наших друзів Юрій Федечко та Благодійний фонд "Із янголом на плечі", @Dmytro Atamanyuk та Studiosantе Aide Mеdicale & Caritative France-Ukrainе, Aide Medicale et Caritative de France - Благодійна та медична допомога , спецхарчування отримали перші 50 родин з паліативної програми, у яких найбільш критична ситуація.

Hair for share

Четвер, 12 березня, 2020
У кожного з нас є мрії 🦄. Більшість дівчаток, наприклад, хочуть одного разу одягти казкову сукню, зробити гарну зачіску та макіяж і поїхати на бал. Або щось на нього схоже — як от весілля улюбленої тітоньки. Ось і наша Злата, яка після складного лікування в онковідділенні повернулася до дому, з нетерпінням очікувала на цей день.

Грандіозна новина про Олега Пилипчака!

Вівторок, 10 березня, 2020
Рік тому ми проводили для нього збірку коштів на супровід лікування за кордоном.

Творча майстерня:)

Вівторок, 10 березня, 2020
Хоча лікарі не вказують у листах призначень «Творчу майстерню», але щотижня ми бачимо, що саме вона є однією з найбільш очікуваних «процедур» для наших маленьких та юних підопічних з відділень хірургії, гематології та педіатрії Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Пташки з ниток:)

Вівторок, 03 березня, 2020
Погляньте, які чудові провісники весни загніздилися по вул. Дністерській у Західноукраънський спеціалізований дитячий медичний центр!