Новини

Дивовижні перевтілення :)

Вівторок, 08 листопада, 2011
Цієї суботи ми робили маски. Під час заняття творились дива – за лічені хвилини діти перевтілювались у маленьких чортенят, відьмочок, диких звірів, хитрих кошенят та просто таємничих незнайомців – і все за для того, аби відлякати усе зле :)

Павлишин Люба - СОС! Потрібні донори 1 (+)!

П'ятниця, 04 листопада, 2011
Наша розумниця пройшла перший курс хіміотерапії в гематології ЗУСДМЦ.

Марич Ростик більше не з нами

Середа, 02 листопада, 2011

Скриньки із скарбами :)

Вівторок, 01 листопада, 2011
Цієї суботи, малюки із Дністровської, як справжні «герої», займались пошуками скарбів. Дорогоцінності ж не були матеріальними, що робить їх ще дорожчими – це наші мрії, секрети та фантазії. Їх ми, як це завжди роблять із скарбами, мали змогу заховати у надійному місці - скриньках, які дітвора вміло розфарбовувала протягом заняття

Бандурович Дем'ян - скоро ТКМ.

Середа, 26 жовтня, 2011
Дем’янчик зараз в Києві, в Інституті раку. Вчора закінчили промивку після триденної хіміотерапії.

Кольорові клякси :)

Середа, 26 жовтня, 2011
Цього тижня діти із гематології та хірургії, що на Дністровській, займались сучасним мистецтвом – малювали нестандартні малюнки за допомогою клякс. В роль абстракціоністів дітвора ввійшла дуже легко та вміло .

Золота осінь на Дністровській :)

Вівторок, 18 жовтня, 2011
Зважаючи на те, що душу сповнює осінній настрій, а у віконечку видніються жовтіючі листочки дерев, ми вирішили, що буде актуальним заняття на осінню тематику. Дітвора із Дністровської охоче прийняла запропоновану нами тему, та ще й показала нам, що ця пора також їм до вподоби!