Новини

З днем медика!

П'ятниця, 19 червня, 2020
В непростих реаліях, з обмеженими можливостями, ви продовжуєте відновлювати людям здоров’я та рятувати життя. Ви творите справжні дива, і тільки ви знаєте, скільки праці та наполегливості вони вартують.

День лимонаду до дня медика

Середа, 17 червня, 2020
Допомагати може бути смачно!

Lions MC Ukraine здали кров для порятунку дитячого життя

Понеділок, 15 червня, 2020
Допоки Львів та львів’яни протирали очі крізь ранкову понеділкову мряку, учасники байкерського клубу Lions MC Ukraine поділилися частинкою свого здоров’я, здавши кров для порятунку життя.

Як донори врятували життя Олежику

Понеділок, 15 червня, 2020
лег Казмірук сьогодні гуляє вуличками рідного Червонограда, ласує морозивом, спілкується з друзями, проте чотири роки тому на довгий час його домівкою став Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр.

Здай кров - врятуй життя!

П'ятниця, 12 червня, 2020
У світі майже 118 млн. людей віддають свою кров заради здоров’я та порятунку життя інших. В Україні донорський рух лише розвивається. Щорічно понад пів мільйона українців стають донорами крові.

Ендопротез для Марії-2

Середа, 03 червня, 2020
Марії 17. Вік, коли ще, як дитина мрієш, радієш, дивуєшся, проте вже добре розумієш, що з тобою відбувається.

Подарунок від "Nestle" для наших підопічних з дитячого хоспісу

Середа, 03 червня, 2020
Дякуємо компанії Nestlе за чудовий подарунок до Дня захисту дітей – 456 банок спеціального клінічного харчування Nestle HealthScience для наших підопічних з програми Food for Child - Їжа для дітей.

Ендопротез для Марії

П'ятниця, 29 травня, 2020
Останні дні травня. Якби не карантин, усі вулички, скверики, кафе були б переповнені щасливими старшокласниками і студентами. Та навіть за нинішніх умов, дівчатка чепуряться, щоб вийти у скайп чи зум на свято останнього дзвоника чи просто потеревенити перед канікулами з друзями. Усі в передчутті літа.

Добра новина від Ромчика Роїка

П'ятниця, 15 травня, 2020
Він та його мама вже вдома!

З днем медсестри!

Вівторок, 12 травня, 2020
Сьогодні такий день, коли нам дуже хочеться від себе і від імені наших підопічних привітати тих, хто незмінно поруч, вдень і вночі допомагає нам в лікарнях.