Новини

Раз лопатка, два лопатка

Понеділок, 07 вересня, 2009
Так сталось, що на заняття прийшли лише хлопчики,тому майже все заняття ми провели в чоловічому товаристві. І одразу по-чоловічому серйозно і натхненно приступили до роботи: на них чекало декорування дерев’яних лопаток у техніці декупаж.

З Днем Народження, Катруся!!!

Четвер, 03 вересня, 2009

Відділення хірургії

Понеділок, 31 серпня, 2009
Мамчур Христина, Лесюк Віталік, Тріщ Ростік, Фостійчук Валерія, Кобрин Богдан

Історія про те як ми робили барельєфи :)

Субота, 29 серпня, 2009
Наше суботнє творче заняття у гематології виявилося доволі різноплановим: дітки спробували себе одразу в кількох видах діяльності. Розпочали з розмальовування барельєфів – невеликих плоских гіпсових фігурок, що їх нам подарували наші друзі – художня студія «Нового Акрополя»

Новини нашої малечі

Середа, 26 серпня, 2009
Рис Максим, Сидоров Юрчик, Мельник Ангелінка

Скляні рибки

Середа, 26 серпня, 2009
Скляні рибки, фарби кольору веселки, трохи фантазії… …І наше суботнє заняття перетворилося на свято творчості, гарного настрою і посмішок, де кожна дитина змогла відчути себе митцем і поринути у загадковий світ незвичайних істот.

Матеріали для творчих занять

Четвер, 20 серпня, 2009
Хочемо висловити велику подякам людям яким не байдуже дозвілля наших діток, що проходять лікування в ЛОДСКЛ, і які передають нам матеріали для проведення творчих занять.

Фантазія великого масштабу

Четвер, 20 серпня, 2009
На творчому занятті у відділенні хірургії дітки малювали, вірніше – дуже багато малювали – дуже – дуже - багато малювали.

Відійшла Глушак Мар'янка

Четвер, 20 серпня, 2009

Мар’янка Глушак в реанімації

Середа, 19 серпня, 2009
Просимо молитовної підтримки для Мар’янки Глушак яка перебуває в реанімації. Дівчинка в дуже важкому стані, без свідомості і постійно марить.